Polccímkézés – Már zsebre megy!

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 08. 15:12

Összesen több mint 100 millió forint bírságot szabott ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) jogerősen az első félévben a kereskedelemben, ezek közül több mint 41 millió forintot az áruházláncok jogsértő gyakorlata miatt kellett kiróni – közölte a hatóság az MTI-vel pénteken. Megoldás? Pricer elektornikus polccímke!

szintézis

Kiemelik: a jogsértések között elsősorban az árfeltüntetésre és az árfelszámításra vonatkozó szabályok megszegése, valamint az ezzel összefüggő megtévesztő gyakorlatok alkalmazása volt túlsúlyban. A fogyasztói megtévesztés miatt kiszabott bírság összege meghaladta a 13 millió forintot.

Ahogyan az MTI is írta, a gondatlan árcímkézéssel súlyos milliókat bukhatnak a vállalkozások, pedig egyszeri befektetéssel nem csak a szabálysértéseket előzhetjük meg, hanem üzletünk működését gyorsabbá és költséghatékonyabbá is tehetjük.

Az elektronikus polccímkézés vitathatatlanul a kereskedelmi egységek egyik legnagyobb innovációja. A digitális árkezelés segítségével egy gombnyomással ellenőrizheti vagy cserélheti az árakat, így tehermentesítve az alkalmazottakat, akik így valóban vásárlóival tudnak foglalkozni. Nincs többé hibázási lehetőség, félrecímkézés, nincs többé bírság vagy megrovás!

Lépjen át a digitális árazás világába, válassza a PRICER elektronikus polccímke piacvezető megoldását! Bővebb információ a magyarországi kizárólagos forgalmazó, a Szintézis ZRt. honlapján: www.szintezis.hu

Kapcsolódó cikkeink