Piacra dobta első minősített vegán borát a Lidl Portugália
Az Indelével Vegan Tinto Regional Alentejo nevű bort a portugál Parrasban gyártják különleges technológiával.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2019/12/wine-bottles-4538112_640-300x200.jpg)
Éjszaka szüretelik a tökéletes ízért
Amikor a szőlő eléri az ideális érettségi fokot, éjszaka szüretelik le annak érdekében, hogy megtartsák a szőlő különleges aromáját és minimalizálják az oxidációt.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Kihívásokat jelent a magyar borászat számára az EPR és a DRS
A magyar borászok számára jelentős kihívást jelent az újonnan bevezetett…
Tovább olvasom >Megnyílik a Lidl első szerszám-mintaboltja Biatorbágyon
A Lidl üzletlánc az ezen a héten nyitja meg első…
Tovább olvasom >Új korszakba lép a Csányi Pincészet
A Villányi borvidék legnagyobb, évszázadokra visszanyúló hagyományokkal rendelkező pincészete, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
VOSZ Barométer – 2024. II. negyedév: kötelező optimizmus vagy valódi növekedés?
Az inflációs érzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben…
Tovább olvasom >Fidelity: Három téma, ami Q3-ban alakítja a befektetéseket
Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági…
Tovább olvasom >Új termékigazgatót nevezett ki az Auchan
Július 1-től Varga László látja el az Auchan Magyarország termékigazgatói…
Tovább olvasom >