Peter Blake-kel társulva tervez új pop-art dobozokat a Budweiser

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 03. 26. 09:28

A Budweiser sörmárka Sir Peter Blake-kel, a Beatles Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band borítójának tervezőjével közösen készít új, pop-art ihletésű dobozsorozatot.

Az Egyesült Királyságban a Tesco áruházakban kapható új dobozok március 23-án a londoni Shoreditchben egy utcai kiállításon kerültek bemutatásra.

– Mindig is hittem abban, hogy a művészet határokat átlépő és az élet különböző területeiről érkező emberek között kapcsolatot teremtő erővel bír, ezért nagyon örülök, hogy a Budweiserrel, egy amerikai ikonnal dolgozhatok együtt – mondta Blake az együttműködésről.

Blake aláírása szerepel a limitált kiadású dobozokon, amelyek négyes kiszerelésben kerülnek forgalomba. A Beatles mellett ő tervezte az Oasis „Stop The Clocks” és a Band Aid „Do They Know It’s Christmas?” című albumának borítóját is, és számos más előadóval és zenésszel is dolgozott már együtt.

– Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk Sir Peter Blake-kel, aki maga egy legenda. Ezáltal az ő művészi kiválósága és a mi kulturális örökségünk egyesül, lehetővé téve sokak számára, hogy a pop art történelem egy darabkáját birtokolják, miközben egy sima, frissítő Budweisert isznak – nyilatkozta Jessica McGeorge, a Budweiser globális márkákért felelős igazgatója.

ESM

Kapcsolódó cikkeink