Persil Cold Active gélek: a jövő folyékony mosószerei

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 13. 00:00

A ruháikra igényes vásárlók már évtizedek óta keresik és használják a Persil-termékeket. A Henkel a Persil mosóporok után mostantól a Persil gélek esetében is alkalmazza a sikeres Cold Active technológiát.

Az innovatív Cold Active technológiának köszönhetően az új Persil gélek már a mosás legelején, a hideg vízben hatni kezdenek, így már 30°C hőmérsékleten ragyogó tisztaságot adnak.
A színes ruhákhoz tervezett Persil Color gél ezentúl nemcsak színkímélő és színmegtartó összetevőinek köszönhetően lesz kíméletes a színekkel, hanem azáltal is, hogy az alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás kisebb igénybevételt jelent a ruhák számára, így kevésbé fakítja a ruhát.
Az új Persil Cold Active gélek előnye az is, hogy a mosóporokkal ellentétben a gélek esetében soha nem marad mosóporfolt a ruhákon, csak friss, tiszta illat. Folyékony halmazállapotuknak köszönhetően a Persil gélek a vízbe kerülve azonnal feloldódnak, mélyen a szálak közé hatolnak, és ott fejtik ki tisztító és folteltávolító hatásukat.
A Cold Active technológia nemcsak ragyogó tisztaságot nyújt, de hozzájárul a háztartások az energiaszámlájának csökkentéséhez és a környezet védelméhez is. Elgondolkodtató ugyanis, hogy a mosáshoz felhasznált energia 90 százaléka a víz felmelegítésére fordítódik. Mivel a vízmelegítés a háztartások energiafelhasználásának mintegy 19 százalékát teszi ki, nem csoda, hogy egyre többen választják az alacsony hőmérsékleten is hatékony mosószereket, hogy energiát takaríthassanak meg. A Persil Cold Active gélek használatával, alacsony hőmérsékleten mosva éves szinten akár több ezer forint is megtakarítható.
Az új Persil Cold Active gélek 2010 áprilisában kerültek az üzletekbe. Mind a fehér és világos ruhákhoz ajánlott Gold változat, mind a színes ruhákhoz ajánlott Color változat illetve ennek illatosított változata, a Color Freshness by Silan is 1,5l-es, 3l-es és 4,5l kiszerelésben kapható.
Kapcsolódó cikkeink