Figyelmeztet a NAV: november 25-ig mindenki ellenőrizze rendelését

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 19. 12:50

Engedéllyel rendelkező onlinekasszát kell a vállalkozóknak rendelniük, ellenőrizniük kell azt is, a leadott rendelésük eljutott-e a forgalmazóhoz. Aki elmulasztotta a rendelést, vagy más problémával szembesül, az elektronikusan, a magyarorszag.hu oldalon keresztül is megrendelheti az online pénztárgépet. A NAV arra is felhívta a figyelmet, hogy aki eddig kötelezettsége ellenére nem rendelt pénztárgépet, annak haladéktalanul meg kell rendelnie az internetes felületen.

penztargep-LSK

Elméletileg már minden átállásra kötelezett kiskasszás vállalkozásnak meg kellett rendelnie az online adatkapcsolatra képes pénztárgépet, ezt az adóhatóság folyamatosan ellenőrzi – írta az MTI. Vannak azonban olyan üzletek, cégek, amelyek nem megfelelő gépet választottak, vagy elmulasztották a megrendelést. Nekik gyors segítség, hogy a NAV honlapjáról is elérhető magyarorszag.hu portálon megtalálják azt a felületet, amelyen garantáltan megfelelő pénztárgépet rendelhetnek. A megrendelésről egy tájékoztató anyagot is közzétett a NAV.

Bővebben: http://www.onlinekassza.hu/hirek/osszes-hir/699-figyelmeztet-a-nav-november-25-ig-mindenki-ellenorizze-rendeleset

Kapcsolódó cikkeink