Péntektől vasárnapig tart a Gardenexpo

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 17. 11:47

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, idén is 8000 négyzetméteren várja látogatóit friss ötletekkel és ihletet adó díjnyertes bemutatókertjeivel péntek és vasárnap között. A Gardenexpo és társrendezvénye, a 3000 virágzó orchideát felvonultató Orchidea Ünnep, egy helyen, ugyanazzal a jeggyel látogatható március 18-20. között a Budapest Sportarénában.

Az érdeklődők komplett kertépítéstől egy kis terasz „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatnak az eseményen, ahol a legjobb hazai kertszakértők segítenek a tervezésben és választásban. Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka mutatkozik be a Gardenexpón. A látogatókat értékes kerti nyeremények is várják, fődíjként egy álomszép kerti garnitúra, profi kerti grill és elektromos fűnyíró is, érdemes tehát előre regisztrálni a www.gardenexpo.hu oldalon.
A kertészkedés sosem ment ki a divatból, de az utóbbi években újabb lendületet kapott. A városi balkonokat meghódították a fűszernövények, az eprek, paradicsomok, és szeretjük egész évben pompás virágokkal körbevenni magunkat. Annak ellenére, hogy a kertek nyáron átveszik a nappali szerepét, a fenntartásukra és a megújításukra az átlag kerttulajdonos egy évben viszonylag keveset tud áldozni, derül ki a most hétvégén megrendezésre kerülő Gardenexpo felkérésére készített 3000 fős kutatásból.

Képernyőfotó 2016-03-18 - 2.15.11

Kapcsolódó cikkeink