Pékek csaphatnak le a Tesco gépeire

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 21. 11:15

Online árverésen értékesíti használt eszközeit a Tesco. A kétfordulós aukción az üzletekből és a logisztikai bázisokról származó berendezésekre licitálhatnak az érdeklődők. Az első aukció már elindult, ezen elsősorban a pékségek berendezéseit, eszközeit lehet megszerezni, de találhatók a kínálatban bálázógépek, irodakonténerek, POS-termináltartók is. Összesen 250 tétel kerül kalapács alá, a teljes kikiáltási ár 15-20 millió forint. Az első forduló május 30-án zárul.

nyujtogep

Elárverezi használt eszközeit a Tesco. Az áruházlánc árverésein hagyományosan csak az interneten lehet licitálni, egyszerű regisztráció után. Természetesen személyes megtekintés is lehetséges, sőt ajánlott az árverés zárása előtt. Az eszközök fényképes bemutatását, a pontos feltételeket, a részvételi szabályzatot, a fizetés módját az aukciót szervező honlapján közlik.

Az árverés első része május 30-ig tart, erre már fogadják a jelentkezéseket a portálon. A két fordulóban összesen 250 tétel keresi új gazdáját, a teljes kikiáltási ár 15-20 millió forint között alakul. Az árucikkeket azért adják el, mert a hipermarket szigorú szabályzata elavulási időt ír elő, amely után mindenképpen újakra kell cserélni a berendezéseket.

Az első aukciós forduló meghatározó termékcsoportja a sütőipari gépeké, berendezéseké. Nyújtógépek, kenyeres kocsik, pékárukínáló kocsik széles választéka található az oldalon. Ezek a kisebb pékségek, vállalkozók érdeklődésére tarthatnak számot. Az eszközök állapota jó, vagy közepes.

A sütőipari gépek, berendezések mellett nagy tételben találhatók POS-termináltartó állványok, amelyeket bármelyik kereskedő használhat. A papíripari cégek képviselőit érdekelhetik a bálázógépek, amelyek az aukció legmagasabb kikiáltási áráról, tételenként 1200 euróról indulnak.

Kapcsolódó cikkeink