Pékáruk az Év Termékei között
Az ALDI hét saját márkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda. A nyertes kínálatba pékáruk is bekerültek.
Az ALDI Focaccia Grande egy igazi innováció a frissen sütött pékáruk kategóriájában, hiszen a mediterrán szendvicsalap, a focaccia kicsit másképpen sül. A szenzációs újításnak köszönhetően a pékáru belsejében margarinos, paradicsomos, fűszeres töltelék teszi teljessé az ízélményt. Frissen sütve, azonnal fogyasztható.
Az ALDI teljes kiőrlésű rozsos bucija 90 grammos kiszerelésben készülő, rusztikus kinézetű, finom puha bélzetű és ropogós héjú, teljes kiőrlésű lisztből készült péksütemény, ami egy teljes értékű reggeli nélkülözhetetlen része.
A 250 grammos ALDI Sokmagvas rusztikus baguette ropogós héjazat alatt finom magvakkal dúsított puha bélzetet tartalmaz, amely frissen sütve ínycsiklandó illattal csábít. Mindkét termék az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben érhető el.
Kapcsolódó cikkeink
Egymillió adag ételt adományoz a brit Aldi rászorulóknak a nyári szünetben
Az Aldi tovább bővíti jótékonysági kezdeményezései körét: a diszkontlánc vállalta,…
Tovább olvasom >Mintegy 5 millió eurót fordít zöld energiára az Aldi Írországban
Az Aldi Ireland bejelentette, hogy 5 millió eurós beruházással energiatakarékos…
Tovább olvasom >Rekordmélyre zuhant az innováció a spanyol FMCG-piacon
Spanyolországban 15 év alatt 48%-kal esett vissza az új termékek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Marriott Residences márkanév alatt születik újjá a Körszálló
Új életre kel a budai látkép ikonikus eleme, a Körszálló.…
Tovább olvasom >A Coca-Cola felülmúlta a várakozásokat – Európa húzta fel a negyedéves eredményeket
Erőn felül teljesített a Coca-Cola a legutóbbi negyedévben: a friss…
Tovább olvasom >Sz. Variáns a világ dizájn fővárosaiban – Párizstól Milánón át Debrecenig
Az Sz.Variáns több mint három évtizede a magyar csomagolástechnikai ipar…
Tovább olvasom >