Pékáruk az Év Termékei között
Az ALDI hét saját márkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda. A nyertes kínálatba pékáruk is bekerültek.
Az ALDI Focaccia Grande egy igazi innováció a frissen sütött pékáruk kategóriájában, hiszen a mediterrán szendvicsalap, a focaccia kicsit másképpen sül. A szenzációs újításnak köszönhetően a pékáru belsejében margarinos, paradicsomos, fűszeres töltelék teszi teljessé az ízélményt. Frissen sütve, azonnal fogyasztható.
Az ALDI teljes kiőrlésű rozsos bucija 90 grammos kiszerelésben készülő, rusztikus kinézetű, finom puha bélzetű és ropogós héjú, teljes kiőrlésű lisztből készült péksütemény, ami egy teljes értékű reggeli nélkülözhetetlen része.
A 250 grammos ALDI Sokmagvas rusztikus baguette ropogós héjazat alatt finom magvakkal dúsított puha bélzetet tartalmaz, amely frissen sütve ínycsiklandó illattal csábít. Mindkét termék az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben érhető el.
Kapcsolódó cikkeink
Futással, adományokkal a közösségért: a Bátor Tábort támogatja az ALDI
Az ALDI Magyarország megfizethető, minőségi termékei széles választékával járul hozzá…
Tovább olvasom >Érték, elérhetőség és felelősség egy helyen: ALDI – alacsony árak, magas minőség, több üzlet
Kihívásokkal teli környezetben is a vásárlóknak nyújtott minél több előnyre…
Tovább olvasom >A vásárlók bevonásával keres új üzlethelyszíneket a brit ALDI
Az ALDI az Egyesült Királyságban élő vásárlókat kéri, hogy segítsenek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Eredményes évet zárt a PENNY – Központban a vásárlói élmény és a fenntartható megoldások
A PENNY Magyarország a kiskereskedelmi szektor meghatározó szereplőjeként a kihívások…
Tovább olvasom >Őrzi piacvezető pozícióját a tavaly 20 éves Lidl
Tavaly ünnepelte 20 éves magyarországi jelenlétét hazánk piacvezető FMCG-lánca, a…
Tovább olvasom >A magyarok adnak a leggyakrabban online borravalót az ételfutároknak
Továbbra is népszerű a magyarok körében a borravaló adása, ami…
Tovább olvasom >