Pegazus oklevél a Detki Keksznek

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 08. 12:55

A Pegazus Díj a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el.

Az elismeréseket a díjat alapító Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat; a Dun & Bradstreet, nemzetközi cégminősítő, valamint a támogatóként csatlakozó Ernst & Young vezető könyvvizsgáló, adó, tranzakciós és üzleti tanácsadási szolgáltató; illetve hazánk egyik legnagyobb ügyvédi irodája, a White & Case LLP nemzetközi ügyvédi iroda adta át a Magyar Tudományos Akadémián, 2011. december 1-jén megrendezett exkluzív díjátadó gála keretében.

A cégek kiválasztásánál lényeges szempont volt, hogy a vállalkozás többségi magyar tulajdonú és transzparens gazdálkodású legyen, valamint az elmúlt három év során dinamikus és kimagasló növekedést tudjon felmutatni. A 2010-es árbevételi adatok alapján a feltörekvő kategóriába az 500 millió és 2,5 milliárd forint közötti, míg a piacvezető kategóriába a 2,5 milliárd feletti árbevételt realizáló cégek kerültek.

Ezen kritériumok alapján a Detki Keksz Kft. a „Kelet-Magyarországi Régió Piacvezető Kategóriájában” szerzett oklevelet annak elismeréseként, hogy a cég a legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozások rangsorának élvonalában végzett.

„ A jelenlegi nehéz gazdasági körülmények és pesszimista kilátások mellett ezek az elismerések adnak erőt és energiát ahhoz, hogy a felmerülő problémákkal szembenézzünk, töretlen lelkesedéssel végezzük napi feladatainkat és merjük megvalósítani terveinket. Úgy érezzük, hogy a néhány hete kapott MagyarBrands cím mellett a Pegazus Díj oklevele egész éves kitartó munkánk gyümölcsei. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben is hasonló elismerésekre adjunk okot termékeink minőségével és szolgáltatásunk színvonalával.” – kommentálta az eseményt Pavlova Olga, a cég ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink