Parfüm illattal próbálkoznak a brit kocsmatulajdonosok
A zárt helyeken való dohányzás betiltása óta a brit kocsmákban a kellemetlen szagokat újfajta parfümökkel próbálják meg elfedni.
Eddig ugyanis a
cigarettfüst elnyomta az étvágygerjesztő
illatokat, de az állott étel vagy a sör szagát, az izzadtság, a csatornaszag
vagy a szellentés szagát is. Július elseje óta egy élelmes brit vállalkozás, az
országszerte több mint kétezer kocsmát üzemeltető Mitchells and Butlersbőr, frissen nyírt fű és
"óceáni szellő" illatával kísérletezik a helyiségeiben. Az
"óceáni szellő" egy kellemes utánzatát már sikeresen debütált a
skóciai Edinburgh-ban és Glasgow-ban, ahol 2006 márciusában hoztak hasonló
rendelkezést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szárazság, technológiai verseny és összefogás: beindult a hazai dinnyeszezon
Komoly kihívások közepette indul a 2025-ös magyar dinnyeszezon: a csapadékhiány,…
Tovább olvasom >Romló, de a nemzetgazdasági átlagnál jobb konjunktúra a turizmusban
2025. júniusban a turisztikai cégek 70%-a szolgáltatási árainak növekedéséről számolt…
Tovább olvasom >Áremelkedés, exportcsökkenés, új fogyasztói szokások – így alakult a baromfi- és tojáspiac 2025 első felében
Látványos változások jellemezték 2025 első félévét a hazai baromfi- és…
Tovább olvasom >