Parfüm illattal próbálkoznak a brit kocsmatulajdonosok
A zárt helyeken való dohányzás betiltása óta a brit kocsmákban a kellemetlen szagokat újfajta parfümökkel próbálják meg elfedni.
Eddig ugyanis a
cigarettfüst elnyomta az étvágygerjesztő
illatokat, de az állott étel vagy a sör szagát, az izzadtság, a csatornaszag
vagy a szellentés szagát is. Július elseje óta egy élelmes brit vállalkozás, az
országszerte több mint kétezer kocsmát üzemeltető Mitchells and Butlersbőr, frissen nyírt fű és
"óceáni szellő" illatával kísérletezik a helyiségeiben. Az
"óceáni szellő" egy kellemes utánzatát már sikeresen debütált a
skóciai Edinburgh-ban és Glasgow-ban, ahol 2006 márciusában hoztak hasonló
rendelkezést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >