Pályázati Felhívás Gundel Károly – díjra

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 04. 09:42

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére számos társszervezet közreműködésével idén első alkalommal pályázatot hirdet a Gundel Károly – díj elnyerésére.

 Gundel Karoly Gasztronomiai dij alapítasrol dontott az MVI

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

 

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

 

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról 2014. július 17. után letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére augusztus 23. éjfélig.

 

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2014. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

 

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között 2014. november 29-én, szombaton megrendezendő MVI díszvacsora és bál keretében kerül sor Budapesten a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.

 

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.

Kapcsolódó cikkeink