Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 02. 14. 12:20

Indul 2014. év legnagyobb innovációs versenye a március 10-12. alatt megrendezésre kerülő első SIRHA Budapest kiállítói körében.

sirha bp

A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésben, hagyományteremtő szándékkal meghirdeti az első SIRHA Budapest 2014 innovációs termékversenyt. A verseny célja, hogy a tematizált szakmai eseményen megjelent kiállítók által, két kiállítás közötti időszakban piacra vezetett innovatív termékek, szolgáltatások közül a legjobbnak ítéltek hírnevét a kiállítás is tovább öregbítse. Mint ahogy a SIRHA kiállítás is nemzetközi, az innovációs verseny is az, így a külföldi kiállítók egyaránt pályázhatnak.

A kategóriánkénti dobogós helyezettek a kiállítás területén innovációs pályázatukkal bemutatásra kerülnek, amelyet a kiállítás látogatói megtekinthetnek.

Nevezési kategóriák:
1. élelmiszer
(minden kategóriájú élelmiszer, ital, segéd- és alapanyag)
2. cukrászat, sütőipar
3. horeca szolgáltatók
4. gépek, technológiák

A versenyben olyan innovációk vehetnek részt, amelyek bevezetése 2012. február 1- 2014. január 31. közé esett.

A jelentkezési lap kitölthető nyomtatott formában vagy elektronikusan a Sirha Budapest
weboldalán. A beérkezett pályázatokat felkért szakemberek és szakújságírók értékelik. A kategóriánkénti győztesek köszöntésére a kiállítás nyitó napján, a Forum színpadon kerül sor.

A díjátadásra minden nevező meghívást kap.

A nevezéseket kérjük, hogy 2014. február 18-ig küldjék el a következő címre:
[email protected]

Nevezési díj: 12.000 Ft + áfa/pályázat. A zsűri által legjobbnak ítélt pályázók értékes díjakban részesülnek, és számos kommunikációs platformon bemutatásra kerülnek. A kategóriák legjobbjainak fotóit egy közös display állványon a kiállítás egyik frekventált helyszínén külön bemutatjuk.

Bővebb információ: www.sirha-budapest.com

A pályázat kiírója, a kiállítás szervezője: hungexpokiállítás
A verseny szervezője, a kiállítás hivatalos lapja: trademagazin

Kapcsolódó cikkeink