Pályázat indult a halászati termékek piaci értékesítésére
A halászati termékek piaci értékesítésére nyílik vissza nem térítendő pályázati forrás 400 millió forint keretösszeggel – közölte a Miniszterelnökség szerdán az MTI-vel.
A közlemény szerint a Magyar Halgazdálkodási Operatív Programban kedden indult „a halászati termékekre és akvakultúra-termékekre irányuló piaci értékesítési intézkedések támogatása” című pályázati felhívás.
A mintegy 400 millió forint keretösszegű pályázat egyebek mellett a termelői, valamint az ágazatközi szervezetek létrehozásához, új piacok felkutatásához és a forgalomba hozatali feltételek javításához járul hozzá.
Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege – maximum 50 százalékos támogatási intenzitás mellett – minimum 1 millió forint.
A pályázatra elektronikus úton nyújthatók be a támogatási kérelmek 2017. április 20. és 2019. április 22. között. Az első értékelési szakasz 2017. május 22-ig tart.
A pályázati felhívás a www.szechenyi2020.hu weboldalon érhető el. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Hatalmas vállalkozói érdeklődés mellett mutatkoztak be az új versenyképességet növelő uniós pályázatok a budapesti kamara tájékoztató fórumán
Több mint egy évtizedes kihagyás után budapesti cégek számára is…
Tovább olvasom >Országszerte 2800 vidéki büfé hívhat le egymillió forintos támogatást
Összesen 2,8 milliárd forint értékű vissza nem térítendő forrásra pályázhat…
Tovább olvasom >Szlovák-magyar összefogás a biodiverzitás védelmében
Támogatást nyert a szlovák Nemzeti Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Központ (NPPC)…
Tovább olvasom >További cikkeink
A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >K&H: ajándékot, de mit és melyik boltból?
A karácsonyi ajándékozás során a fiatalok körében a ruhák vannak…
Tovább olvasom >Gyümölcslékoncentrátum-gyártót vásárolt az Eckes-Granini Németországban
Európa egyik vezető gyümölcslégyártója, az Eckes-Granini megvásárolta Németországban a gyümölcsital-koncentrátumok…
Tovább olvasom >