A Palmolive a kézmosás világnapjának szponzora

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 04. 09:05

Először 2008-ban rendezték meg a kézmosás világnapját az UNICEF és más nemzetközi szervezetek kezdeményezésére, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a szappannal való kézmosás fontosságára, hiszen ez az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb egészségmegőrző módszer.

A Palmolive márka elkötelezte magát a kézmosás fontosságának hirdetése mellett. Idén ősszel például óvodáknak és bölcsődéknek ajánlott fel folyékony szappant annak érdekében, hogy hozzájáruljon a gyermekek helyes kézmosási szokásainak kialakításához. A kicsik nagyon örültek a Palmolive Aquarium folyékony szappannak, a termékben található halacskák biztosították a játékos kézmosás élményét.

A szülőknek pedig még szélesebb választékot kínál a Palmolive: többek között a 100%-ban természetes eredetű összetevőkkel gazdagított, hidratáló hatású Naturals termékcsaládot az ápolt kezekért, a konyhai használatra kifejlesztett szagsemlegesítő
hatású Anti Odort, a tradícionális illatok kedvelőinek a Damask Rose & Musk variánst és az antibakteriális hatóanyaggal rendelkező Hygiene Plus-t.

Kapcsolódó cikkeink