Pálinkakiválóságok Könyve
Főzőmesterek, pálinkaházak, vállalkozók, a szakmai érdekképviselet és a Kormány is azért dolgozott az elmúlt években, hogy nemzeti italunk magas presztízse ne végcél, hanem kiindulópont legyen – hangsúlyozta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvének bemutatóján. A könyv fontos eleme a hazai és külföldi márkaépítésnek. Ízléses megjelenésével és főként szakmai tekintélyével tájékozódási pontja lesz a vendéglátásnak, a pálinkákkal foglalkozó szakembereknek. Az immár hatodik alkalommal megjelenő kiadványhoz az Agárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakmailag és tartalmilag egyaránt hozzájárult. //
Kapcsolódó cikkeink
Gyrosnyárs alapanyagot és gyrosnyársat is előállító üzemeket ellenőrzött a Nébih – egy üzem működését azonnal felfüggesztették
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: továbbra is elkötelezett a kormány a bortermelők támogatása mellett
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az emberi egészség és a környezet védelme miatt is fontos a növényvédő szer hulladék szabályszerű kezelése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
L’art pour sárgarépa – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rendkívül „alapos” eladáshelyi reklám – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

