Pálinkákat is kóstolhatnak a Torkos Csütörtök vendégei

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 17. 12:30

A magyar gasztronómia és pálinkakultúra népszerűsítésének jegyében a Nobilis Pálinkák kínálatából ingyen vagy kedvezményesen kapnak kóstolót a Torkos Csütörtök vendégei.

Február 23-án már a hetedik Torkos Csütörtököt rendezik meg Magyarországon, amely a korábbi évek hagyományait számos újdonsággal egészíti ki. Ilyen újdonság a Nobilis Pálinkák támogató részvétele is.

A Nobilis promóciójában részt vevő vendéglátóhelyek – a jelentkezés sorrendjétől függően – ingyen vagy kedvezményes feltételek mellett juthatnak hozzá a pálinkákhoz, amelyeket a cég ingyenes kiszállítással biztosít stratégai logisztikai partnere segítségével. A “torkos vendégek” így a finom ételek előtt ingyen kóstolhatnak meg egyet a Nobilis Pálinkák kínálatából (a készlet erejéig) a felhíváshoz csatlakozott éttermekben, amelyeket a www.torkoscsutortok.hu oldalon külön logó jelöl.

2012-ben először kereskedelmi szálláshelyek is bekapcsolódhattak az akcióba úgynevezett Torkos Csomagok összeállításával. A szálláshelyek február 23-án tíz óráig jelentkezhetnek az akcióra. A szálláshelyek Torkos Csomagjait az éttermi számla vagy az éttermekben található szórólap felmutatásával lehet majd igénybe venni február 23-át követően.

A néphagyományon alapuló, hamvazószerdát követő napon zajló kampányhoz eddig több mint 950 étterem, illetve vendéglátóhely, 73 kereskedelmi szálláshely, továbbá számos beszállító partner csatlakozott. Azok az éttermek illetve más vendéglátóipari egységek, amelyek nem szeretnének kimaradni az idei Torkos Csütörtök akcióból, egészen 2012. február 20-án 10 óráig jelentkezhetnek a ww.torkoscsutortok.hu honlapon található regisztrációs űrlap kitöltésével. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink