Pácolt grillhúsok az ALDI-tól
Az ALDI is felkészül a grill-szezonra, friss húsok, hentesáruk és sajtok, valamint szószok széles választékával várja vásárlóit, az áruházlánctól megszokott kiváló ár-érték aránnyal.
Csirkéből grilltálat is kínál az ALDI, fokhagymás-zöldfűszeres, illetve magyaros pácban. Ugyanezen ízkombinációkban érhetőek el a marinádozott csirkeszárnyak, -felsőcombfilék és -mellfilék is.
A marinádozott sertéskaraj, illetve tarja magyaros, valamint fokhagymás-borsos ízvilággal készül. A marhasteak natúr és borsos fűszerezéssel, míg a burgerek marhahúsos és szalonnás változatban kaphatóak.
A szezon újdonsága a csirke felsőcomb filéből, valamint mellből készült saslik. Akcióban lesz még továbbá a Grillparty elnevezésű grillkolbász-válogatás, amely négy fajta, nagyon jó minőségű terméket takar.
Szintén akciósan lesz még elérhető osztrák marha hátszín steak, magyar borjú, és a tervek szerint bárány steak, és az ALDI további tervei között szerepel hazai beszállítótól érkező marha hátszín, nyak és comb steakek beemelése a kínálatba.
Kapcsolódó cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >Prés alatt a gyümölcslépiac
A gyümölcslépiac dinamikusan változó szegmense az FMCG szektornak, ahol a…
Tovább olvasom >A brit szupermarketek közül elsőként a Lidl kezd értékesíteni a TikTok Shopon
A Lidl február 20-án 9 órától kezd értékesíteni a TikTok…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Jelentősen nőtt az Alibaba negyedéves nyeresége
Az Alibaba Group Holding kínai e-kereskedelmi óriás adózott eredménye jelentősen…
Tovább olvasom >Új marketing- és kommunikációs vezetővel erősít a Gránit Alapkezelő
2025 februárjától Csonka Attila irányítja a Gránit Alapkezelő marketing-, kommunikációs…
Tovább olvasom >