Pácolt grillhúsok az ALDI-tól
Az ALDI is felkészül a grill-szezonra, friss húsok, hentesáruk és sajtok, valamint szószok széles választékával várja vásárlóit, az áruházlánctól megszokott kiváló ár-érték aránnyal.
Csirkéből grilltálat is kínál az ALDI, fokhagymás-zöldfűszeres, illetve magyaros pácban. Ugyanezen ízkombinációkban érhetőek el a marinádozott csirkeszárnyak, -felsőcombfilék és -mellfilék is.
A marinádozott sertéskaraj, illetve tarja magyaros, valamint fokhagymás-borsos ízvilággal készül. A marhasteak natúr és borsos fűszerezéssel, míg a burgerek marhahúsos és szalonnás változatban kaphatóak.
A szezon újdonsága a csirke felsőcomb filéből, valamint mellből készült saslik. Akcióban lesz még továbbá a Grillparty elnevezésű grillkolbász-válogatás, amely négy fajta, nagyon jó minőségű terméket takar.
Szintén akciósan lesz még elérhető osztrák marha hátszín steak, magyar borjú, és a tervek szerint bárány steak, és az ALDI további tervei között szerepel hazai beszállítótól érkező marha hátszín, nyak és comb steakek beemelése a kínálatba.
Kapcsolódó cikkeink
Öt év alatt 60%-os növekedést ért el az Aldi Spanyolországban
Az Aldi Nord az elmúlt öt év leggyorsabban növekvő élelmiszerláncává…
Tovább olvasom >PET palackos üdítők csomagolását újítja meg a diszkontlánc
A Lidl Magyarország elkötelezett a saját márkás termékek csomagolásának optimalizálása…
Tovább olvasom >Lakásépítést szorgalmaz a német építésügyi miniszter az élelmiszerüzletek fölé
Verena Hubertz német építésügyi miniszter arra ösztönözné a nagy kiskereskedelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új adónem bevezetését javasolja az Európai Bizottság
Az Európai Bizottság a közelmúltban javaslatot tett az Európai Unió…
Tovább olvasom >Egy különleges együttműködés az Unicum Riserva és a beck@grecsó duó között: útjára indult a „szeretet vessző béke”
Az Unicum Riserva támogatásában márciusban debütált a beck@grecsó formáció új…
Tovább olvasom >Újabb elismerés a Borsodi Sörgyár jó munkahelyi gyakorlataiért
Második alkalommal ítélték oda a Borsodi Sörgyárnak a Sokszínű és…
Tovább olvasom >