Pácolt grillhúsok az ALDI-tól

Dátum: 2018. 04. 19. 10:30

Az ALDI is felkészül a grill-szezonra, friss húsok, hentesáruk és sajtok, valamint szószok széles választékával várja vásárlóit, az áruházlánctól megszokott kiváló ár-érték aránnyal.

Csirkéből grilltálat is kínál az ALDI, fokhagymás-zöldfűszeres, illetve magyaros pácban. Ugyanezen ízkombinációkban érhetőek el a marinádozott csirkeszárnyak, -felsőcombfilék és -mellfilék is.
A marinádozott sertéskaraj, illetve tarja magyaros, valamint fokhagymás-borsos ízvilággal készül. A marhasteak natúr és borsos fűszerezéssel, míg a burgerek marhahúsos és szalonnás változatban kaphatóak.
A szezon újdonsága a csirke felsőcomb filéből, valamint mellből készült saslik. Akcióban lesz még továbbá a Grillparty elnevezésű grillkolbász-válogatás, amely négy fajta, nagyon jó minőségű terméket takar.
Szintén akciósan lesz még elérhető osztrák marha hátszín steak, magyar borjú, és a tervek szerint bárány steak, és az ALDI további tervei között szerepel hazai beszállítótól érkező marha hátszín, nyak és comb steakek beemelése a kínálatba.