OTP SZÉP kártya: 98 százalékban felhasználták a 2011-es juttatásokat a határidőig

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 28. 10:50

A két éve kapott juttatásokat idén május 31-ig használhatták fel a kártyabirtokosok. A lejárt SZÉP kártyás feltöltések összege megközelítette a 30,5 millió forintot, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. törvényi kötelezettségének eleget téve ezt visszautalta munkáltatói partnerei részére. Ez az összeg két százaléka a 2011-es feltöltéseknek.

A SZÉP kártya első hazai kibocsátója, az OTP Pénztárszolgáltató 2012 második felétől kezdve folyamatosan, több hullámban és több csatornán keresztül tájékoztatta munkáltatói partnereit és kártyabirtokosait a SZÉP kártyákra 2011-ben utalt összegek felhasználási határidejéről.

A kampány részeként az OTP Pénztárszolgáltató országos óriásplakát és online kampányt folytatott, e-mailben tájékoztatta érintett ügyfeleit valamint munkáltatói partnereit is. Sőt, a szálláshelyi elfogadóhelyeket a tájékoztatás mellett arra buzdította, hogy akciókkal, kedvezményekkel segítsék a kártyabirtokosokat juttatásaik felhasználásában.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. sikeresnek értékeli a kártyabirtokosok tájékoztatására indított kommunikációs kampányt, hiszen a 2012. szeptemberi félmilliárd forintos lejáró egyenlegről év végére 57 millió Ft-ra, idén májusra pedig 30,5 millió forintra csökkentek a 2011-ben feltöltött, de még fel nem használt juttatások. Ezt az összeget az OTP Pénztárszolgáltató június 28-án, a jogszabályoknak megfelelően visszautalta az érintett, 370 munkáltató számára.

Az OTP SZÉP kártyákra csak az idei évben eddig több mint 30 milliárd forintnyi munkáltatói feltöltés érkezett, ami meghaladja az OTP Pénztárszolgáltató időarányos terveit.

Kapcsolódó cikkeink