Ötöst kapott a fogyasztóktól a Gallicoop májas-ötöse
Az idén tizedik alkalommal megrendezett Húshigiéniai és Húsvizsgálati Világkongresszus rendezvénysorozat keretein belül megszervezett „Disznósajtok és Kenőmájasok Bajnokságán” a fogyasztók szavazatai alapján a Gallicoop májasai lettek a legjobbak 2010-ben.A szarvasi székhelyű Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. öt pulykamájasa nevezett az eseményre, amelyek a már piacon lévő „Nagymama májasa”, a kifejezetten a versenyre készített (adalékmentes) „Natura”, a rendkívül magas máj és alacsony zsírtartalmú „Prémium”, a hagyományos majorannás pulykamájas tepertővel kiegészített „Tepertős”, valamint a házias ízekkel készült, hagyományos „Ínyenc” májasok voltak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >