Ötödször is Fürdők Éjszakája

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 23. 12:02

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. immáron ötödik alkalommal hívja éjszakai fürdőzésre az érdeklődőket a főváros öt legnépszerűbb gyógyfürdőjébe.

Az idei első Fürdők Éjszakáján a tavalyi és egyben az eddigi legsikeresebb eseményhez hasonlóan ismét elektronikus zenei programmal készülnek a szervezők.

Idén márciusban ismét a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács és a Király gyógyfürdők nyitják meg kapuikat a 22 órakor kezdődő Fürdők Éjszakáján. A fürdőkben hajnali 3-ig 20 DJ biztosítja a helyszínenként eltérő műfajú elektronikus zenét: a Széchenyiben a BURN house partyján, a Rudasban electro bulin, a Királyban a Thermál Bár szervezésében megvalósuló tűzzsonglőröket és chill-out zenét felvonultató programon vehetnek részt a jegyváltók, míg a Gellértben a Radio Bro DJ-i pörgetik a lemezeket, a Lukácsban pedig a Funzine kültéri medencés nu disco partyja várja az érdeklődőket.

„A Fürdők Éjszakája novemberi állomásán, rekordszámú, közel 3500 fős látogatószámot értünk el, ami nagy valószínűséggel az igényes elektronikus zenei programnak volt köszönhető, ezért a szervezők idén is a legjobb DJ-kkel készülnek. A rendezvénnyel továbbra is az a célunk, hogy a fürdőkultúrát így közelebb hozzuk a fiatalokhoz, hiszen a gyógyfürdők használatán, a gyógyulás, egészségmegőrzés szerepén túl, nagyon fontos hangsúly van a megelőzésen is.”– mondta Szűcs Panni a Budapest Városüzemeltetési Központ és a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szóvivője.

A vidékről vagy külföldről érkező fürdőzők idén egyedi, belépőt és szobaéjszakát magában foglaló csomagajánlatokat vehetnek igénybe a Fürdők Éjszakája hivatalos szállásadó partnerénél, az EasyHotel Budapestnél. A szervezők a tavalyihoz hasonlóan, a maximális biztonságot szem előtt tartva bonyolítják le az eseményt, beleértve az összes szükséges előzetes hatósági egyeztetést, illetve a rendezvény helyszíni biztosítását. A Fürdők Éjszakája idén is limitált létszámban látogatható, így a szervezők mindenkinek a 22 órai érkezést javasolják. Az elővételes jegyek február 27-től, korlátozott számban kaphatóak az érintett fürdők jegypénztárainál, melyek nem csak kedvezményesebb áron kaphatóak, de gyorsabb, soron kívüli bejutást is tesznek lehetővé azoknak, akik 22.30-ig a helyszínekre érkeznek. A Fürdők Éjszakája füstmentes rendezvény, így a dohányzás mindenhol tilos. A rendezvényt kizárólag 18 éven felüliek látogathatják – írja a turizmusonline.hu.

Kapcsolódó cikkeink