Ötletek a zöldebb sörözéshez
Ismét fiatalok ötleteit megvalósítva csökkentené tovább szén-dioxid-kibocsátását a HEINEKEN Hungária. A sörgyár a Dobd a C-t! néven meghirdetett versennyel egyetemistáktól, főiskolásoktól vár olyan javaslatokat, amelyekkel például mérséklődik a vízfelhasználás, akár a sörgyártás során, akár a sörkészítéshez köthető mezőgazdasági folyamatok során. De arra is várnak ötleteket, hogy miként csökkenthető a sörök hűtése, szállítása, értékesítése során kibocsátott CO2 mértéke.
A versenyen két-három fős hallgatói csapatok indulhatnak, akik legkorábban a 2018–2019-es tanévben fejezik be felsőfokú tanulmányaikat. A pályázatokat 2019. március 4. és április 19. között lehet beküldeni. //
Kapcsolódó cikkeink
Emeli a tétet az Aldi és a Schwarz Csoport a fenntartható kiskereskedelmi működés terén
A német diszkontok elkötelezettek a működésükből származó kibocsátás 2050-ig nettó…
Tovább olvasom >A fagyasztók hőmérsékletének növelésével csökkenti karbonlábnyomát a brit Morrisons
A Morrisons legújabb kísérlete keretében szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése érdekében 3°C-kal növeli…
Tovább olvasom >Véleményezhetők a termelői öntözésfejlesztést támogató pályázati felhívások
Megkezdődött a mezőgazdasági üzemeken belüli öntözésfejlesztési és vízfelhasználás hatékonyság javító…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: létrejön a Fogyasztóvédelmi Civil Fórum – erősíti együttműködését a Nemzetgazdasági Minisztérium a fogyasztóvédelmi egyesületekkel és a békéltető testületekkel
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a magyar családok védelme…
Tovább olvasom >Megjelent a Magyar Konyha Top 150 Termelői Kalauza
Hazai kistermelőket, csúcsminőségű termékeiket – a húsok, gabonák, tejtermékek, szárnyasok…
Tovább olvasom >Magyar marketingigazgatót nevezett ki a Groupe SEB Közép-Európában
A Groupe SEB közép-európai központja kinevezte új marketingigazgatóját, Raskó Enikőt.…
Tovább olvasom >