Ötletek a zöldebb sörözéshez
Ismét fiatalok ötleteit megvalósítva csökkentené tovább szén-dioxid-kibocsátását a HEINEKEN Hungária. A sörgyár a Dobd a C-t! néven meghirdetett versennyel egyetemistáktól, főiskolásoktól vár olyan javaslatokat, amelyekkel például mérséklődik a vízfelhasználás, akár a sörgyártás során, akár a sörkészítéshez köthető mezőgazdasági folyamatok során. De arra is várnak ötleteket, hogy miként csökkenthető a sörök hűtése, szállítása, értékesítése során kibocsátott CO2 mértéke.
A versenyen két-három fős hallgatói csapatok indulhatnak, akik legkorábban a 2018–2019-es tanévben fejezik be felsőfokú tanulmányaikat. A pályázatokat 2019. március 4. és április 19. között lehet beküldeni. //
Kapcsolódó cikkeink
Emeli a tétet az Aldi és a Schwarz Csoport a fenntartható kiskereskedelmi működés terén
A német diszkontok elkötelezettek a működésükből származó kibocsátás 2050-ig nettó…
Tovább olvasom >A fagyasztók hőmérsékletének növelésével csökkenti karbonlábnyomát a brit Morrisons
A Morrisons legújabb kísérlete keretében szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése érdekében 3°C-kal növeli…
Tovább olvasom >Véleményezhetők a termelői öntözésfejlesztést támogató pályázati felhívások
Megkezdődött a mezőgazdasági üzemeken belüli öntözésfejlesztési és vízfelhasználás hatékonyság javító…
Tovább olvasom >További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >K&H: ajándékot, de mit és melyik boltból?
A karácsonyi ajándékozás során a fiatalok körében a ruhák vannak…
Tovább olvasom >