Ötletek a zöldebb sörözéshez

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 03. 10. 12:50

Ismét fiatalok ötleteit megvalósítva csökkentené tovább szén-dioxid-kibocsátását a HEINEKEN Hungária. A sörgyár a Dobd a C-t! néven meghirdetett versennyel egyetemistáktól, főiskolásoktól vár olyan javaslatokat, amelyekkel például mérséklődik a vízfelhasználás, akár a sörgyártás során, akár a sörkészítéshez köthető mezőgazdasági folyamatok során. De arra is várnak ötleteket, hogy miként csökkenthető a sörök hűtése, szállítása, értékesítése során kibocsátott CO2 mértéke.

A versenyen két-három fős hallgatói csapatok indulhatnak, akik legkorábban a 2018–2019-es tanévben fejezik be felsőfokú tanulmányaikat. A pályázatokat 2019. március 4. és április 19. között lehet beküldeni. //

Kapcsolódó cikkeink