Ötéves lett az Agárdi Pálinkafőzde
Szivarpálinka-bemutatóval és ultibajnoksággal ünnepelte október 11-én 5. születésnapját az Agárdi Pálinkafőzde Látogatócentrumában, Agárdon. Az ünnepre megálmodott termékük, az Agárdi Szivar aszútörköly-pálinka limitált mennyiségben készült, az 1400 darabos tételből kevesebb mint 1000 palack kerül kereskedelmi forgalomba.
Az Agárdi Pálinkafőzde – amely a jelenlegi 80 ezer palackos éves termelését két éven belül másfélszeresére kívánja növelni – célja továbbra is az, hogy a (szintén idén 5 éves) pálinkarendelet szigorításával megvédje és öregbítse a magyar pálinka hírét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hazai éttermekért hív összefogásra a Szentkirályi Magyarország
Online médiakampányt indít hazánk meghatározó élelmiszeripari vállalata a koronavírus-járvány miatt…
Tovább olvasom >Az Unilever új intézkedései egy igazságosabb és befogadóbb társadalom érdekében
Az Unilever a mai napon olyan széles körű vállalásokat és…
Tovább olvasom >Zalaegerszegen üzemet zár be, Veszprémben fejleszt a Savencia tejipari vállalat
Átszervezi tevékenységét a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. –…
Tovább olvasom >