Ötéves lett az Agárdi Pálinkafőzde
Szivarpálinka-bemutatóval és ultibajnoksággal ünnepelte október 11-én 5. születésnapját az Agárdi Pálinkafőzde Látogatócentrumában, Agárdon. Az ünnepre megálmodott termékük, az Agárdi Szivar aszútörköly-pálinka limitált mennyiségben készült, az 1400 darabos tételből kevesebb mint 1000 palack kerül kereskedelmi forgalomba.
Az Agárdi Pálinkafőzde – amely a jelenlegi 80 ezer palackos éves termelését két éven belül másfélszeresére kívánja növelni – célja továbbra is az, hogy a (szintén idén 5 éves) pálinkarendelet szigorításával megvédje és öregbítse a magyar pálinka hírét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >