Ötéves a magyarországi Superbrands
Február 11-én tartotta alakuló ülését a Business Superbrands és a Superbrands Szakértői Bizottság. A szaktekintélyek idén másodjára a fogyasztói mellett az üzleti márkák kiválóságait is díjazzák.
Büszkék vagyunk arra, hogy
a Magyarországon immár öt éve létező
Superbrands státusz mára a márkaépítés
igazodási pontjává vált – hangsúlyozta
Wiszkidenszky András a Superbrands Magyarország
igazgatója.
2009-ben azok a márkák
bízhatnak a sikerben, amelyek tisztelik a partnereiket,
rugalmasak, képesek erős személyes márkákat
felvonultatni és elhiszik, hogy győzhetnek – tette hozzá
Dr. Serényi János a Superbrands Bizottság
elnöke.
A gyorsan alkalmazkodó márkák
megérdemlik a hírnevet, ezért a Superbrands
Program központi céljának a legkiválóbbak
megismertetését tekinti a széles közönséggel
melynek alapja egy, a Program keretén belül megvalósuló
nagyszabású kampányt. Idén a B&P
Brandaktívval – a márka- és kommunikációs
stratégia ügynökségével −
kialakított együttműködésből adódóan
egy teljesen új kreatív koncepció segíti
a kampányban résztvevő superbrand-ek kommunikációját.
A kiváló márka
iránytű a mai globalizált világban, és
akkor tudunk fenntartható eredményeket elérni,
ha a termék, a szolgáltatás minősége,
presztízse, piaci pozíciója és az általa
kialakított imázs és brand egyensúlyban
van, és hosszú távon egyensúlyban is
marad – mondta Dr. Bienerth Gusztáv a Business Superbrands
Bizottság elnöke, az Amerikai Kereskedelmi Kamara elnöke.
A csúcsmárkák a
program révén − a kampányon túl −
lehetőséget kapnak a Superbrands logó használatára,
a Superbrands kiadványban való megjelenésre,
illetve egy vezető piackutató cég által végzett
márkaérték kutatásban való
részvételre, mely felmérés eredményei
idén harmadik alkalommal lesznek hozzáférhetők.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szárazság, technológiai verseny és összefogás: beindult a hazai dinnyeszezon
Komoly kihívások közepette indul a 2025-ös magyar dinnyeszezon: a csapadékhiány,…
Tovább olvasom >Romló, de a nemzetgazdasági átlagnál jobb konjunktúra a turizmusban
2025. júniusban a turisztikai cégek 70%-a szolgáltatási árainak növekedéséről számolt…
Tovább olvasom >Áremelkedés, exportcsökkenés, új fogyasztói szokások – így alakult a baromfi- és tojáspiac 2025 első felében
Látványos változások jellemezték 2025 első félévét a hazai baromfi- és…
Tovább olvasom >