Öt mozgalmas nap a BNV-n

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 06. 00:02

Szeptember 8-án délelőtt 10 órakor nyílik és szeptember 12-én este 6-ig tart a 2010. évi Budapesti Nemzetközi Vásár a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az idén a BNV-n, a Tér-Forma-Design kiállításon, a Kölyökparádén valamint a kísérő kiállításokon 13 ország összesen 420 kiállítója a programokkal együtt közel 17 ezer m2-es területen mutatkozik be.
Ezúttal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A, D, F és G pavilonjaiban, és azok mellett a szabadban is zajlanak az események.
A BNV Gastro Világában, avagy a Séfek ünnepén az ország legjobb séfjeinek kalauzolásával gasztronómiai élménykörúton vehet részt a kulináris élvezetekre vágyó közönség. A BNV öt napján a magyar gasztronómia élvonala mutatkozik be a látogatók előtt.
A Borok Világán a nagyközönség finomíthatja érzékeit, fejlesztheti borkóstolási technikáját, csiszolhatja gasztronómiai tudását híres borászok, séfek, sommelier-k társaságában.
Az Arany Ászok Aréna fergeteges hangulatú sörpróbákra várja a vásár közönségét, a Dreher All In Pub keretei között pedig minden nap 10-18 óráig összesen 2 db 10 fős pókerasztalon játszhatnak a versenyzők a Dreher ajándékokért.
A Budapesti Nemzetközi Vásár otthon témája és a korábbi Bútorvilág kiállítás egyesülésével létrejött Tér-Forma-Design második alkalommal is a BNV részeként várja a lakásukat éppen berendező vagy felújító látogatókat. A kiállításon standdal fogadja a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget a Bútorszövetség és a Lakberendezők Országos Szövetsége.
A Kölyökparádé a Hungexpo Zrt. legújabb, gyerek-, szülő- és családbarát programkiállítása. Rengeteg játékot kínál a gyerekeknek, és a szülőket sem hagyja unatkozni, hiszen öt nap alatt több mint húsz előadást tartanak neves szakemberek.
A Nemzetek pavilonjában – D pavilon – mutatkozik be ebben az évben 120 indiai, 20 kínai, 10 indonéz cég, valamint Szenegálból, Kenyából érkeznek kiállítók egzotikus áruval, ajurvédikus kozmetikumokkal, kézműves termékekkel, ékszerekkel és ruházati termékekkel.
A “Flóra és Fauna” növényvásáron a szobanövények kínálata mellett a szezonnak megfelelő kisebb méretű kerti növények is megtalálhatók, csakúgy mint a kiegészítők: különböző cserép, kosár, kerámia vagy éppen műanyag növénytartók, állványok.
Az Ásványbörzén különleges és ritka ásványokkal találkozhatunk.
A szeptember 11-én és 12-én rendezett Hill’s Nemzetközi Macskakiállítás és Halywood kisállat bemutatóhoz kedvezményes táp- és felszerelés vásár, állategészségügyi tanácsadás csatlakozik. A kutyabarátoknak szeptember 11-én a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete tart kutyasportbemutatót.
Az AVON is  hatalmas showra készül a BNV-n. A bevásárlóközpontokból már jól ismert Hot Pointok biztosan helyet kapnak a pavilonban, ahol öt napon keresztül bőr- és hajanalizátorral, smink tanácsadással, illat tesztekkel, kézápolással, hajformázással és arcmasszázzsal várják a hölgyeket. Az AVON programjainak csúcspontja a Hölgyek Napjára, szeptember 10-re tervezett „Egy szempillantás alatt” sminkverseny lesz, ahol a közönségből jelentkezőknek 7 perc alatt kell egy nappali sminket elkészíteni AVON termékekkel.
Kapcsolódó cikkeink