Öt jó tanács grillezéshez
Profi amerikai honlapon találkoztunk az alábbi ötletekkel:
• Hogy ne essenek szét a grillrácson, érdemes a halakat 10 percig erősen sós lében áztatni (1 l vízhez 1 evőkanál só).
• Elkerülhetjük a hal megégését, ha citromszeleteket rakunk alá, akár rácson, akár grill-lapon sütjük őket.
• A húsra és húspogácsára a sütéskor érdemes kis kocka vajat vagy jégkockát rakni, hogy ne száradhasson ki.
• A maradék összegyűrt alufóliával remekül tisztítható a zsíros-kormos-égett grillrács.
• Ha nagyon sok a vendég, és időzavarba kerülhetünk emiatt, a burger vagy a steak bátran félkészre süthető.
Kapcsolódó cikkeink
Grillbarát ezermesterek – A nap videója
Kreatív és szellemes megoldások otthoni grillezésre. A videóért katt a…
Tovább olvasom >Öt most érő gyümölcs, amit érdemes baconnel megkóstolni
Az ellentétek vonzzák egymást – mondja a régi igazság, és…
Tovább olvasom >Ha nyár, akkor grillezés! – Tippek a tökéletes kerti sütögetéshez
A nagy hőségben az étkezéseink is teljesen megváltoznak: a friss…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az év elején tovább erősödött a turizmus – ágazati kitekintő
2025 januárjában egymillió vendég érkezett a turisztikai szálláshelyekre, ahol közel…
Tovább olvasom >Szallas.hu: a főváros mellett Eger, Szeged és Pécs vonzotta a legtöbb vendéget télen
A főváros mellett Eger, Szeged és Pécs vonzotta a legtöbb…
Tovább olvasom >NGM: a 2024-es rekordévet követően 2025-ben is hasít a turizmus, januárban 18 százalékkal több vendég érkezett a hazai szálláshelyekre
A hazai turizmus lendületesen kezdte az évet: 2025 januárjában országszerte…
Tovább olvasom >