Öt jó tanács grillezéshez
Profi amerikai honlapon találkoztunk az alábbi ötletekkel:
• Hogy ne essenek szét a grillrácson, érdemes a halakat 10 percig erősen sós lében áztatni (1 l vízhez 1 evőkanál só).
• Elkerülhetjük a hal megégését, ha citromszeleteket rakunk alá, akár rácson, akár grill-lapon sütjük őket.
• A húsra és húspogácsára a sütéskor érdemes kis kocka vajat vagy jégkockát rakni, hogy ne száradhasson ki.
• A maradék összegyűrt alufóliával remekül tisztítható a zsíros-kormos-égett grillrács.
• Ha nagyon sok a vendég, és időzavarba kerülhetünk emiatt, a burger vagy a steak bátran félkészre süthető.
Kapcsolódó cikkeink
Így alakul a PENNY nyitvatartása május elsején
Május elsején a PENNY üzletei zárva tartanak, a hét többi…
Tovább olvasom >Grillbarát ezermesterek – A nap videója
Kreatív és szellemes megoldások otthoni grillezésre. A videóért katt a…
Tovább olvasom >Öt most érő gyümölcs, amit érdemes baconnel megkóstolni
Az ellentétek vonzzák egymást – mondja a régi igazság, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Együttműködési megállapodást kötött az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ és az MKIK
Együttműködési megállapodást kötött az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK)…
Tovább olvasom >Filantróp megközelítéssel
Jelentős előrelépést ért el a munkaerőpiaci befogadás előmozdítása terén a…
Tovább olvasom >Az első főzőcsatornánk
A hazai gasztronómia fejlődésében komoly közvetett szerepet játszottak a világ…
Tovább olvasom >