Öt jó tanács grillezéshez

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 06. 24. 09:58

Profi amerikai honlapon találkoztunk az alábbi ötletekkel:

Horec_Strategia_Grill5Tanacs

• Hogy ne essenek szét a grillrácson, érdemes a halakat 10 percig erősen sós lében áztatni (1 l vízhez 1 evőkanál só).

• Elkerülhetjük a hal megégését, ha citromszeleteket rakunk alá, akár rácson, akár grill-lapon sütjük őket.

• A húsra és húspogácsára a sütéskor érdemes kis kocka vajat vagy jégkockát rakni, hogy ne száradhasson ki.

• A maradék összegyűrt alufóliával remekül tisztítható a zsíros-kormos-égett grillrács.

• Ha nagyon sok a vendég, és időzavarba kerülhetünk emiatt, a burger vagy a steak bátran félkészre süthető.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink