Őszi ízkavalkád a Danone Activiával

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 15. 00:02

Ha a fák lombjai színesbe borulnak és az idő hűvösebbre fordul, akkor kifejezetten jól esnek a lágyabb, melegebb és még kényeztetőbb ízek. A Danone Activia idén ősszel két új különlegességgel, a dió- és a vaníliaízű Danone Activia joghurttal kedveskedik.

Az ősz egyik jelképe a dió, amely finom íze és kedvező élettani hatásai miatt nagy közkedveltségnek örvend. A vanília a világ egyik legnépszerűbb és legrégebbi fűszere. Kevesen tudják, de a vaníliát már a 14-15. században, az azték birodalomban is jól ismerték és előszeretettel használták – ezzel fejezték ki hódolatukat uralkodóik iránt.
Az új ínycsiklandozó dió-, és bársonyos vaníliaízű Danone Activia joghurt a Bifidus ActiRegularis® probiotikus kultúrának köszönhetően hozzájárulhat emésztőrendszerünk egészséges működéséhez.
Probiotikus tejtermékek rendszeres fogyasztásával könnyedén és egyszerűen támogathatjuk emésztőrendszerünk működését, ami az egészség és a jó közérzet egyik alappillére. Ebben nyújthat segítséget a Danone Activia, amelynek folyamatosan bővülő termékkínálatában mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb ízvariánst. 
Fogyasszon Ön is naponta Danone Activia joghurtot a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, és vesse bele magát az őszi ízkavalkádba!
Kapcsolódó cikkeink