Összesorsolták a szakácsokat!
Összeállt a nagyszerű séf csapat az idei Gundel Károly díjátadó gálaebédre . Augusztus 26-án a Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gálaebéd szervező bizottsága megtartotta első megbeszélését, amelynek során kisorsolták, a 2015. november 22-én, vasárnap megrendezésre kerülő ipartestületi gálaebéden a részvevő szakácsok mely fogásokat fogják elkészíteni.
Ennek eredményeként az alábbi menü-párosítások születtek meg: • Amuse Bouche 1 – Mede Ádám (Onyx) • Amuse Bouche 2 – 3 és sorbet elkészítése – Kiripolszki István (KOGART) és Kovács Árpád (Vár: a Speiz) • Hideg előétel: Kalas László – Ortó Gyula (Budapest Party Service) • Leves: Ádám Csaba – Kiss Sándor (Olimpia Étterem) • Meleg fogásközi étel: Macsinka János (Macok Bistro, Eger) – Volentér István (67 Étterem, Székesfehérvár) • Főfogás, derékétel: Ványi László (Thermál Hotel Visegrád), Gottwald Szilárd (Gottwald Hotel, Tata) • Tányérdesszert: Szűcs Árpád (Four Seasons Budapest) • Petit Fours: Juhos József és Gerő Eszter (Sütizz Cukrászat) A Gálaebéd házigazdája, az est lebonyolítója ismét Lázár Chef (Kovács Lázár) lesz. (Képünkön az idei gálarendezvény felelőseinek „nagy csapata”.)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >