Összesorsolták a szakácsokat!
Összeállt a nagyszerű séf csapat az idei Gundel Károly díjátadó gálaebédre . Augusztus 26-án a Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gálaebéd szervező bizottsága megtartotta első megbeszélését, amelynek során kisorsolták, a 2015. november 22-én, vasárnap megrendezésre kerülő ipartestületi gálaebéden a részvevő szakácsok mely fogásokat fogják elkészíteni.
Ennek eredményeként az alábbi menü-párosítások születtek meg: • Amuse Bouche 1 – Mede Ádám (Onyx) • Amuse Bouche 2 – 3 és sorbet elkészítése – Kiripolszki István (KOGART) és Kovács Árpád (Vár: a Speiz) • Hideg előétel: Kalas László – Ortó Gyula (Budapest Party Service) • Leves: Ádám Csaba – Kiss Sándor (Olimpia Étterem) • Meleg fogásközi étel: Macsinka János (Macok Bistro, Eger) – Volentér István (67 Étterem, Székesfehérvár) • Főfogás, derékétel: Ványi László (Thermál Hotel Visegrád), Gottwald Szilárd (Gottwald Hotel, Tata) • Tányérdesszert: Szűcs Árpád (Four Seasons Budapest) • Petit Fours: Juhos József és Gerő Eszter (Sütizz Cukrászat) A Gálaebéd házigazdája, az est lebonyolítója ismét Lázár Chef (Kovács Lázár) lesz. (Képünkön az idei gálarendezvény felelőseinek „nagy csapata”.)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB oldalán találtuk, és persze…
Tovább olvasom >