Összesorsolták a szakácsokat!
Összeállt a nagyszerű séf csapat az idei Gundel Károly díjátadó gálaebédre . Augusztus 26-án a Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gálaebéd szervező bizottsága megtartotta első megbeszélését, amelynek során kisorsolták, a 2015. november 22-én, vasárnap megrendezésre kerülő ipartestületi gálaebéden a részvevő szakácsok mely fogásokat fogják elkészíteni.
Ennek eredményeként az alábbi menü-párosítások születtek meg: • Amuse Bouche 1 – Mede Ádám (Onyx) • Amuse Bouche 2 – 3 és sorbet elkészítése – Kiripolszki István (KOGART) és Kovács Árpád (Vár: a Speiz) • Hideg előétel: Kalas László – Ortó Gyula (Budapest Party Service) • Leves: Ádám Csaba – Kiss Sándor (Olimpia Étterem) • Meleg fogásközi étel: Macsinka János (Macok Bistro, Eger) – Volentér István (67 Étterem, Székesfehérvár) • Főfogás, derékétel: Ványi László (Thermál Hotel Visegrád), Gottwald Szilárd (Gottwald Hotel, Tata) • Tányérdesszert: Szűcs Árpád (Four Seasons Budapest) • Petit Fours: Juhos József és Gerő Eszter (Sütizz Cukrászat) A Gálaebéd házigazdája, az est lebonyolítója ismét Lázár Chef (Kovács Lázár) lesz. (Képünkön az idei gálarendezvény felelőseinek „nagy csapata”.)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >