Ősszel nyílik Magyarország első ingyenes tesztáruháza

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 11. 12:44

A Király utcában nyílik a Sample Central, Magyarország első ingyenes tesztáruháza, mely – az üzlet alapítónak szándéka szerint- új koncepciót vezet be hazánkba.

A Gozsdu Udvarban kora ősszel nyílik a Sample Central közel 500 nm-es üzlete, ahol a legkülönbözőbb termékek (kozmetikumok, kozmetikai és háztartási cikkek, csomagolt élelmiszerek, italok, műszaki cikkek, kütyük), és szolgáltatások lesznek elérhetők, csak klubtagok számára. A klubtagok online regisztrálhatnak, majd szintén online előre befoglalt időszakban ellátogathatnak az üzletbe, és alkalmanként 5 különböző terméket vihetnek magukkal kipróbálásra, – valamint kipróbálhatják a helyben kiállított technikai innovációkat, szolgáltatásokat, ingyen. A választék kéthetente megújul, ciklusonként kb. 40 termék és szolgáltatás mutatkozik be.

A vásárló valós helyen és időben próbálhatja ki, és használhatja a kiválasztott termékeket. A tesztelés után következik a fizetség: a véleménynyilvánítás egy rövid, online kérdőív kitöltésével.


A fogyasztók azon túl, hogy ingyen juthatnak számtalan új termékhez, szolgáltatáshoz, a gyártók döntéshozói folyamatának, a termékfejlesztések részévé válhatnak. Ezen piaci szereplők egy innovatív koncepció részeként kivételesen pozitív környezetbe ágyazva mutatkozhatnak be, és releváns információhoz jutnak a produktumukról – írja a Penzcentrum.hu.

Kapcsolódó cikkeink