Országjáró Iveco-konvoj

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 18. 07:33

Tavaly ősszel igen látványosan, számos programmal, kezdeményezéssel, illetve akcióval mutatkozott be a piacon a DanubeTruck Magyarország Kft., mint az Iveco márka új magyarországi képviselete. Ennek folytatásaként idén május végén egy nagyszabású roadshow-t indít útjára a vállalat, több újdonsággal és akcióval színesítve.

Októberben a DanubeTruck Magyarország Kft. hívta magához ügyfeleit budapesti központjába, az első bemutatkozás céljából. Most viszont a DanubeTruck megy el ügyfeleihez egy országos roadshow keretében, amely május 23-án indul az Eurotrade Kft. telephelyéről, majd a Delta-Truck Kft.-t, a Levantex Kft.-t és a Pappas Auto Magyarország Kft. pécsi, illetve debreceni kirendeltségeit útba ejtve a szegedi szervizben ér célba július közepén. A vendégek tehát nemcsak a DanubeTruck csapatával és kínálatával ismerkedhetnek meg a roadshow keretében, hanem az ország területét lefedő, megújult Iveco márkaszerviz-hálózat tagjaival is.

A felmatricázott bemutatójárművek konvojban haladnak majd az egyes állomások között, ami már önmagában is különleges látványosságot nyújt. Az érdeklődők természetesen próbaúton is részt vehetnek majd a járművekkel, amire már előre regisztrálhatnak. A roadshow-n az Iveco teljes típuspalettája képviselteti magát a Dailytől az Eurocargón és a Trakkeren át a Stralisig, sőt, buszok is színesítik majd a demoflottát. Külön figyelmet érdemel a Daily Hi-Matic modell, amely a kategória első, nyolcfokozatú automatikus sebességváltóval ellátott szereplője. Ez a hidrodinamikus, bolygóműves szerkezet akár a háromliteres, 205 lóerős, 470 newtonméter legnagyobb nyomatékú csúcsmotorhoz is társítható és 10,5 tonna szerelvényössztömegig alkalmazható.

A roadshow járműveit mindemellett vonzó akciók is kísérik. A Daily kedvezményes konstrukcióban lízingelhető, az Iveco negyvenéves fennállásának alkalmából pedig most a 3,5 tonna össztömegű modellekhez négy alkalommal ingyenes kötelező szervizelés jár negyvenezer kilométeres karbantartási ciklussal, valamint minden Dailyre három évig vagy 300 ezer kilométerig teljes körű garancia érvényes. Továbbá a DanubeTruck tavaszi akciója keretében az Iveco minden típusához számos eredeti alkatrész jelentős, akár ötven százalékos kedvezménnyel vásárolható meg. Az ajánlatban például önindítók, generátorok, fényszórók, turbófeltöltők és tüzelőanyag-szivattyúk is szerepelnek. Így sok szempontból is érdemes lesz meglátogatni a DanubeTruck 2015-ös roadshow-ját, illetve az Iveco márkaszervizeket.(X)

Kapcsolódó cikkeink