Organikus összetevők a Coop Svájc saját kávéjában
A Coop Svájc bejelentette, hogy üzleteiben és éttermeiben található kávégépeiből ezentúl organikus kávét főz.
A kávé, a tej, a tejszín és a cukor, amelyeket a Coop svájci boltjaiban és éttermeiben találnak a vásárló, ezentúl a Bio Suisse minősítéssel rendelkező termékek.
A kiskereskedő által használt kávé ezen kívül Fairtrade Max Havelaar minősítést is kapott, a többi hozzávaló pedig az organikus Naturaplan márkát képviseli.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Dinamikus növekedés és kihívások a globális kávépiacon
A globális kávépiac jelentős bővülés előtt áll, mivel a kereslet…
Tovább olvasom >Negyvenhét éves csúcsot döntött az arabica kávé ára
Az arabica kávé határidős jegyzése 47 éve nem látott szintre,…
Tovább olvasom >Start-uppal együttműködve kínál fenntarthatóbb kávét a német Kaufland
A Cotierra nevű startuppal együttműködésben törekszik a Kaufland arra, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >K&H: ajándékot, de mit és melyik boltból?
A karácsonyi ajándékozás során a fiatalok körében a ruhák vannak…
Tovább olvasom >