Organikus összetevők a Coop Svájc saját kávéjában
A Coop Svájc bejelentette, hogy üzleteiben és éttermeiben található kávégépeiből ezentúl organikus kávét főz.
A kávé, a tej, a tejszín és a cukor, amelyeket a Coop svájci boltjaiban és éttermeiben találnak a vásárló, ezentúl a Bio Suisse minősítéssel rendelkező termékek.
A kiskereskedő által használt kávé ezen kívül Fairtrade Max Havelaar minősítést is kapott, a többi hozzávaló pedig az organikus Naturaplan márkát képviseli.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Új kávépörkölő üzem és oktatóstúdió nyílt Budaörsön
Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a…
Tovább olvasom >A Kongói Demokratikus Köztársaságban folytatott kávéipari tevékenységébe invesztál a Nestlé
A pénzeszközöket a cég kávévásárlásra, árprémiumokra, technikai segítségnyújtásra és közösségi…
Tovább olvasom >Plasztikus kávétörténet – A nap videója
Alapelvünk, hogy A nap videója rovat filmjei csak kivételes esetben…
Tovább olvasom >További cikkeink
IGD: A retail média és a hatékonyságnövelés fontos lesz 2024-ben
Az alábbi cikkünkben azt az IGD nemrégiben megjelent előrejelzésében felvázolt öt…
Tovább olvasom >Vegán aktivista a Forbes rangos „30 sikeres magyar 30 alatt” listáján
Vida Raul, a Prove magazin alapítója személyében először került fel…
Tovább olvasom >Meghosszabbítja együttműködését az UEFA és a Just Eat Takeaway
A Just Eat Takeaway 2027-ig meghosszabbítja együttműködését az UEFA Bajnokok…
Tovább olvasom >