Organikus összetevők a Coop Svájc saját kávéjában
A Coop Svájc bejelentette, hogy üzleteiben és éttermeiben található kávégépeiből ezentúl organikus kávét főz.
A kávé, a tej, a tejszín és a cukor, amelyeket a Coop svájci boltjaiban és éttermeiben találnak a vásárló, ezentúl a Bio Suisse minősítéssel rendelkező termékek.
A kiskereskedő által használt kávé ezen kívül Fairtrade Max Havelaar minősítést is kapott, a többi hozzávaló pedig az organikus Naturaplan márkát képviseli.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Start-uppal együttműködve kínál fenntarthatóbb kávét a német Kaufland
A Cotierra nevű startuppal együttműködésben törekszik a Kaufland arra, hogy…
Tovább olvasom >A kakaó, a kávé és a tea árai drágítják a globális élelmiszerimport-számlát a gazdagabb országok számára
A globális élelmiszerimport-számla az előző évhez képest várhatóan 2,2%-kal, több…
Tovább olvasom >Karácsonyi hangulat dobozba zárva
Idén novemberben megérkezik a limitált kiadású Mizo diós bejgli ízű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Stratégiai partnerségre lépett a SPAR International és a Circana
Stratégiai együttműködést jelentett be a SPAR International a fogyasztói magatartás…
Tovább olvasom >Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >