Organikus összetevők a Coop Svájc saját kávéjában
A Coop Svájc bejelentette, hogy üzleteiben és éttermeiben található kávégépeiből ezentúl organikus kávét főz.
A kávé, a tej, a tejszín és a cukor, amelyeket a Coop svájci boltjaiban és éttermeiben találnak a vásárló, ezentúl a Bio Suisse minősítéssel rendelkező termékek.
A kiskereskedő által használt kávé ezen kívül Fairtrade Max Havelaar minősítést is kapott, a többi hozzávaló pedig az organikus Naturaplan márkát képviseli.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A bécsi kávékultúra szíve: Julius Meinl és a kávé öröksége
Bécs, a híres kávéházi kultúra otthona, 2008-ban ideiglenesen otthont adott…
Tovább olvasom >Nemcsak a kávé ára emelkedik, a fogyasztása is nő Coca-Cola HBC Magyarország adatai szerint
A tavaly szeptembertől idén augusztus végéig tartó időszakban mintegy 1…
Tovább olvasom >További cikkeink
Érdemes a hazai szárnyasokat választani Márton-nap alkalmából
Idén sem hiányozhat a Márton napi asztalról a libapecsenye. A…
Tovább olvasom >Márton-nap előtt: drágulásra számíthatunk a liba és kacsa esetében?
November 11-én, Szent Márton napján a hagyomány szerint libát illik…
Tovább olvasom >Rendkívüli fogyasztóvédelmi ellenőrzést indítanak az ételfutár cégeknél
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálatot indít a…
Tovább olvasom >