Onlinekassza.hu: hírportál segíti a pénztárak bekötését a NAV-hoz

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 15. 11:43

Új forrásból tájékozódhatnak a pénztárgépek és a NAV közötti online kapcsolat létrehozására kötelezett hazai vállalkozások. A most induló Onlinekassza.hu hírportálon a témára vonatkozó legfrissebb hírek mellett gyakorlati segítséget is kaphatnak az érintettek.

Naprakész, hiteles információkat kínál az olvasóknak a pénztárgépek és a NAV közötti online kapcsolat létrehozásáról a január 14-én elindult Onlinekassza.hu hírportál. Az oldalon a projektről szóló hírek mellett a témában szakértőkkel, illetve az érintett vállalkozások képviselőivel készült interjúkat is olvashatnak az érdeklődők.

Az idei év egyik legnagyobb projektje a hazai kereskedők számára a pénztárgépek bekötése a NAV-hoz, a változásról nap mint nap új hírek jelennek meg és még több kérdés vetődik fel az érintettekben – nyilatkozta a portál főszerkesztője. Szabó Mónika szerint ezért is fontos, hogy legyen egy átfogó gyűjtőportál a témáról, amelyen szakértői véleményekkel kiegészítve olvashatnak érdemi információkat a vállalkozások, valamint kérdéseikkel is a szerkesztőséghez fordulhatnak az érintettek.


A portál az onlinekassza bekötésére kötelezett kereskedőkkel, a nagy üzletláncok, illetve hardver- és szoftverszállítók munkatársaival is készít interjúkat, hogy az ágazat így meg tudja osztani tapasztalatait egymással. A gyakorlati tanácsok mellett az oldalon egy átfogó jogszabálygyűjtemény is elérhető lesz – összegezte a vezető.

Az onlinekassza.hu-t a Gold Communications médiaügynökség hozta létre és üzemelteti. A szerkesztőség várja minden érintett vállalkozásnak és szervezeteknek a hozzászólását, véleményét és kérdéseit a pénztárgépek NAV-hoz bekötésének témájában.

A kormányzati elképzelések szerint a gazdaság kifehérítése érdekében meg kell teremteni az online összeköttetést a NAV és az országban működő pénztárgépek között, amely változás becslések szerint 350-400 ezer kasszát érint.

Kapcsolódó cikkeink