Olcsó német boltlánc nyitott újabb magyar üzletet

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 06. 12. 11:13

A Horgos közúti átkelőnél nemrégiben megnyílt Travel Free Shop, amely nem kínál adó- és vámmentes termékeket, de ennek ellenére versenyképes áron kínál minőségi termékeket. A Szabad Magyar Szó cikke szerint az üzlet kínálatában szerepelnek különleges édességek, italok, parfümök, táskák és órák is.

Jovan Ostojin, az üzlet vezetője elmondta, hogy az árak versenyképesek maradhatnak, köszönhetően a vállalatnak, amely már több mint negyven üzletet üzemeltet az Európai Unió területén, így nagy tételben vásárolnak, ami lehetővé teszi a kedvező árakat.

Az üzlet, amely német tulajdonban van, ez az első alkalom, hogy az Európai Unió határain kívül nyitnak boltot. Az üzletet azért választották ki ezen a helyszínen, mivel itt nem szükséges útlevél a belépéshez a Szerbiából érkező vásárlók számára. A boltban magyar, szerb és angol nyelvű személyzet áll a vásárlók rendelkezésére.

A vásárlók a parfümöktől kezdve a napszemüvegeken át az ékszerekig számos terméket találhatnak, és ezeket akár 30-40 százalékkal olcsóbban megvásárolhatják, mint más helyeken. Különösen vonzóvá teszi az üzletet az egyedi alkoholos italok és édességek kínálata, amelyek más szerbiai üzletekben nem kaphatók.

Az üzlet vezetője, Ostojin kiemelte, hogy szeretnék bővíteni a kínálatot helyi termékekkel is, hogy még vonzóbbá tegyék az üzletet a külföldi látogatók számára. Az első napok tapasztalatai alapján már nagy az érdeklődés a helyi pálinkák, csokoládék és egyéb termékek iránt.

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink