Olcsó élelmiszer-házhozszállítási előfizetési lehetőséget kínál az Amazon az Egyesült Államokban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 04. 26. 09:41

Az e-kereskedelmi óriáscég új élelmiszer-házhozszállítási előfizetést indított az Egyesült Államokban Prime tagjai és a kormányzati élelmiszertámogatásban részesülő vásárlók számára.

Az előfizetés az Amazon Prime tagok számára havi 9,99 dollárért kínál korlátlan élelmiszer-házhozszállítást 35 dollár feletti rendelés esetén a Whole Foods Market és az Amazon Fresh üzletekből, valamint más helyi élelmiszer- és szakkereskedőktől.

A szolgáltatás országszerte több mint 3500 városban és településen lesz elérhető.

Az Amazon.com közleménye szerint azoknak az alacsony jövedelmű állampolgároknak, akik a kormány kiegészítő élelmiszertámogatási programjára (Supplemental Nutrition Assistance Program, SNAP) támaszkodnak, a havidíj havonta 4,99 dollár lenne, és esetükben nincs szükség Prime-tagságra sem.

A lépés része a vállalat azon törekvésének, mely szerint bővíteni kívánja friss élelmiszer üzletágát egy olyan piacon, ahol olyan, fizetős tagsági programokkal szintén rendelkező szereplők működnek, mint a Walmart és a Target.

Az Amazon kínálatában emellett felár nélküli egyórás szállítási ablakok, valamint korlátlan, 30 perces átvételi lehetőség is szerepel bármilyen méretű rendelés esetén.

Az előfizetés bevezetésére azt követően kerül sor, hogy azt a vállalat tavaly sikeresen tesztelte a coloradói Denverben, a kaliforniai Sacramentóban, Columbusban és Ohióban.

ESM

Kapcsolódó cikkeink