Olasz design díj: a világ legnevesebb designversenyének győztesei között a chocoMe
A kézzel készített különleges magyar csokoládék gyártója a chocoMe csokoládémanufaktúra 2013. szeptemberében vezette be új termékcsaládját a Raffinée-t, melynek tervezése során az volt a cél, hogy egy vonzó, kreatív, a termékminőséggel arányos csomagolás jöjjön létre. A chocoMe ezúttal a világ legnagyobb design-versenyén, a Milánóban évente megrendezett A’ Design Award versenyen mérettetett meg, és nyert. Az 50 tagból álló nemzetközi zsűri a chocoMe Raffinée termékcsalád csomagolását a győztesek közé választotta a “Csomagolás-Design” kategórián belül.
A londoni Great Taste Award után ez a vállalat második nemzetközi szakmai elismerése.
“Fontosnak tartom kiemelni, hogy egy olasz verseny díját hoztuk el, Lombardia messzeföldön híres a divatról, eleganciáról és a gyönyörű formatervekről” – mondta el Ebedli Gyula, a chocoMe dizájnere.
“Érdekes egybeesés, hogy aznap tudtuk meg a jó hírt, amikor közzétettük a chocoMe vadonatúj weboldalát, amely a „chocoMe-galaxis” elnevezést kapta. Itt a különböző chocoMe termékek egy gravitáció nélküli térben lebegnek, a világűrben keringő bolygókat és egyéb objektumokat idéző elrendezésben. A párhuzamot saját magunkkal abban látjuk, hogy a chocoMe termékek elfogyasztása közben is hasonló, boldogságtól lebegő érzésben lehet része a fogyasztónak. A bolygók szerencsés együttállása ezúttal duplán kedvezett nekünk- köszönjük az újabb rangos elismerést!” – tette hozzá Mészáros Gábor.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Növelte piaci részesedését és árbevételét 2024-ben a Praktiker
A kihívásokkal teli környezetben is pozitív eredménnyel és piaci részesedésének…
Tovább olvasom >Gyorséttermi nagyüzem: tovább nőtt a McDonald’s és a Burger King árbevétele, de egyre többe kerül a hamburger
Sikeres pénzügyi évet zárt 2024-ben a két legnagyobb gyorsétteremlánc Magyarországon:…
Tovább olvasom >860 milliárdos árbevételt ért el 2024-ben a Coop
Mintegy 4 százalékos növekedésnek köszönhetően 860 milliárd forintos árbevételt ért…
Tovább olvasom >