Októberben ismét Anuga

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 08. 00:04

Idén az Agrármarketing Centrum 3 standdal jelenik meg Európa legnagyobb élelmiszeripari szakkiállításán, az október 10. és 14. között Kölnben megrendezésre kerülő Anugán.

Az Anuga koncepciója egyedülálló: nincs még egy olyan szakvásár, amely egyesítené a tíz legfontosabb élelmiszeripari szektort egy fedél alatt. Itt találkozhatnak az élelmiszeripar nemzeti és a nemzetközi felső szintű döntéshozói, a kereskedelem, az élelmiszer-szolgáltatás és vendéglátás piacának kulcsszereplői.
A magyar nemzeti bemutatkozást az Agrármarketing Centrum (AMC) szervezi. Az intézmény közösségi marketingprogramjának minden alkalommal egyik legfontosabb nemzetközi programpontja e kétévente megrendezett rangos esemény, amelyen az AMC fennállása óta hagyományosan részt vesz. Az első, 1997-es összefogott magyar megjelenés óta a kiállítási terület nagysága és a megjelenő élelmiszergyártók száma jelentősen megnövekedett: bruttó 304 ezer nm kiállítási felülettel, 6795 kiállítóval és 163 ezer szakmai látogatóval büszkélkedhetett a legutóbbi rendezvény.
Az Agrármarketing Centrum az idei Anuga három szakkiállításán jelenik meg egységes arculatú nemzeti standdal: a delikatesz-, a bio- és a fagyasztott élelmiszerek pavilonjában, összesen 31 élelmiszeripari kiállítóval. Az AMC látványos standképpel, válogatott, az egyes ágazatokat bemutató közösségi kiadványokkal és természetesen sok minőségi termékkel igyekszik a magyar áruk versenyképességét növelni, emellett október 12-13-án partnerkereső rendezvényre is sor kerül.Kapcsolódó cikkeink