Október 9-én két új magánkereskedői partner üzletet nyitott a SPAR

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 09. 11:23

Táton, illetve Budapesten a Szent László úton nyitotta meg két legújabb SPAR partner üzletét a vállalat. Ezzel húszra nőtt a SPAR magánkereskedői partner egységeinek száma.

SparPartner

A táti SPAR partner egységet Juhász Róbert tulajdonos és ifj. Bátori József boltvezető üzemelteti. A 10-es főút mellett elhelyezkedő 350 m2 eladóterű, családias légkörű üzlet az első SPAR áruház a településen. A vadonatúj boltban mindent megtalálnak a vásárlók, amit a napi bevásárlásaik során keresnek. A már megszokott élelmiszerek mellett SPAR márkatermékek és csak a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márkák is jelen vannak a polcokon, valamint a SPAR húsüzemének előrecsomagolt termékei közül is lehet válogatni. A vásárlók találkozhatnak a cégcsoport saját üzleteiben megjelenő akciókkal, s használhatják SuperShop pontgyűjtő kártyájukat.

Kozma Béla és Fodor Pál kereskedők a tervek szerint öt újabb SPAR franchise egységet nyitnak a közeljövőben, melyek közül a Budapest Szt. László úti az első. Ezen a helyen korábban is élelmiszer bolt működött, mostantól azonban 220 m2–en SPAR design elemekkel és a SPAR-nál megszokott széles és gazdag választékkal, friss zöldséggel-gyümölccsel, csemegepulttal és látványpékséggel várják a vásárlókat.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel. A most két éves program sikerét mutatja, hogy e két üzlettel húszra nőtt a cégcsoport partner üzleteinek száma.

Az üzletek elérhetőségei, nyitva tartása:

SPAR Partner Tát:
Tát 2534, Tátika tér 1.
Nyitva tartás: H-P: 6.30-19.30, Szo-V: 6.30-14.30

SPAR Partner Szent László:
Budapest 1131 Szt. László út 152.
Nyitva tartás: H-Szo: 6.00-22.00, V: 7.00-20.00

Kapcsolódó cikkeink