Okostelefonos gasztro-applikáció

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 05. 10:12

Elindult az első magyar step by step fotós receptalkalmazás Android mobiltelefonra. Egyedülálló módon, a magyar Android applikációk közül elsőként ágyaztunk be applikációs felületbe YouTube videót!

Okostelefonos gasztro-applikacio

Az ApróSéf.hu internetes gasztronómiai magazin, amely a hazai internetes gasztronómiai tartalom egyik úttörője volt a “step by step” típusú recept leírásokkal, most Android mobil platformon kezdi meg működését ApróSéf néven.

A következő hónapok további fejlesztésekkel telnek majd, míg az idei év végére angol, és román nyelvű változattal is felkerül a Google Play-be az ApróSéf alkalmazás.

A tesztüzem két hónapja alatt bebizonyosodott, hogy az elmúlt évek robbanás szerűen elterjedt 3G szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók már szívesen használják a nagy adatforgalmat bonyolító alkalmazásokat is, ha jó minőségű tartalmat kapnak cserébe.

Az alkalmazás ingyenes, és az marad a jövőben is, ahogy a hamarosan kiadásra kerülő iOS verzió is az lesz. Az applikációba beépített reklámok már az induláskor jól teljesítenek, hiszen az éles üzemben e hét közepétől a Koronás Cukor nyári befőző kampánya köszönti majd a felhasználókat.

Az applikáció Google Play oldala:

http://play.google.com/store/apps/details?id=eu.desszert.aprosef

Kapcsolódó cikkeink