Ökológiai helyszínelők
A cég kidolgozott egy módszert arra, hogy az egyes termékek „ökológiai lábnyomát” – a termék előállításától a polcra kerüléséig felgyülemlett szén-monoxidot – meg tudják mérni. Ezt az információt címkéken be is mutatják a termékeken. A vásárlók a választással maguk is tudják csökkenteni saját ökológiai lábnyomukat.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Legalább 16 százalékos drágulást érez a fiatalok fele
Átlagosan 19 százalékos inflációt érzékeltek a fiatalok idén februárban, de…
Tovább olvasom >Bővülő élelmiszer-termelési kapacitás: mintegy 1,9 milliárd forintot fordít üzemei fejlesztésére 2025-ben a SPAR Magyarország
A gyártási kapacitását jelentős mértékben megnövelő berendezésekkel bővíti idén a…
Tovább olvasom >OKSZ: az árrésstop elérte a kívánt hatást, ki lehet vezetni
Az árrésstopban érintett élelmiszerek átlagos kosárértéke egyértelműen csökkent a rendelkezés…
Tovább olvasom >