Nyugat-Magyarország felé kanyarodott idén a Coop Rally

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 08. 23:25

Rekordszámú versenyző indult az idén hetedik alkalommal megrendezett Coop Rallyn. A magyar termékek népszerűsítését célul tűző versenyen induló több mint 80 cég közel 90 versenyautója Kistarcsáról indulva szeptember 13–15. között az ország nyugati felét járta körbe. A győztes a FrieslandCampina csapata lett.

– A válság és az erősödő piaci verseny ellenére
a Coop Gazdasági Csoport sikerrel őrzi súlyát a
magyar piacon – mondta el Murányi László,
a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója a hetedik Coop Rallyt megelőző sajtótájékoztatón. Mint kiemelte: a kedvezőtlen gazdasági
környezet ellenére idén az első félévben
4 százalékos forgalomnövekedést regisztráltak
a több mint 3000 bolttal rendelkező üzletláncban, így reményei szerint az év végére a Coop Gazdasági Csoport árbevétele meghaladja az 510 milliárd forintot.

Az idei rally résztvevői összesen 463,5 kilométert tettek meg a nyugat-magyarországi régióban. A korábbi évekhez hasonlóan a Coop Rally fővédnökségét idén is a Vidékfejlesztési Minisztérium vállalta. Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, az esemény fővédnöke a sajtótájékoztatón elmondta: rengeteg kreativitás, sok-sok munka ölt testet abban, hogy a mai nehéz körülmények között is beszélhetünk magyar élelmiszerről, amelynek a bemutatását szolgálja a Coop Rally is.

Kapcsolódó cikkeink