Nyomtatók százait árverezi el a Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 03. 11:04

Online árverésen lehet megszerezni a magyarországi Tesco használt, de jó állapotú berendezéseit. Az irodákban, logisztikai bázisokon használt gépekre, eszközökre június 12-ig lehet licitálni. Nagy számban kínálnak lézernyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, de a 112 tétel között megtalálhatók vendéglátó-ipari berendezések is.

tesco

Folytatja használt eszközeinek elárverezését a Tesco. Az áruházlánc működésből kivont eszközeire hagyományosan csak az interneten lehet licitálni, egyszerű regisztráció után. Természetesen személyes megtekintés is lehetséges. Az eszközök fényképes bemutatását, a pontos feltételeket, a részvételi szabályzatot, a fizetés módját az aukciószervező honlapján közlik. Az árverés június 12-én zárul.

Összesen 112 tételben, csaknem ezer eszköz keresi új gazdáját. Az aukció meghatározó termékcsoportja az informatikai eszközöké. Főként lézernyomtatókhoz, multifunkciós berendezésekhez lehet kedvező áron hozzájutni. Ezeken kívül kínálnak pizzasütőket, vendéglátó-ipari berendezéseket, pultokat is. Egyes berendezéseket azért adnak el, mert a hipermarket szigorú szabályzata elavulási időt ír elő, amely után mindenképpen újakra kell cserélni az eszközöket, függetlenül attól, hogy még használható állapotban vannak.

Magánszemélyek és vállalkozások is regisztrálhatnak. Az árverést lebonyolító Intergavel Aukciószervező Kft. vezetője. Kocsis Csaba közölte, az online árverést, mint lebonyolítási módot azért kedveli az áruházlánc, mert így mindenki korrekt feltételekkel, egyenlő esélyekkel pályázhat az eszközökre. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink