Nyiss! Fordíts! Lyukassz!: Új dobozban a Borsodi

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 30. 11:30

Széles körben elérhető, egyedülálló csomagolás-innovációt mutat be a Borsodi a sörszezon kezdetén. Egy technológiai újításnak köszönhetően minden Borsodi doboz tetején a felbontáskor egy második lyuk nyitható, amely által egy új fogyasztási élményt kap a sör valamennyi fogyasztója. A Nyiss! Fordíts! Lyukassz! három egymást követő lépése elősegíti a levegő beáramlását a dobozba, amely a sör akadálytalan kifolyását eredményezi, és így a fogyasztási élmény jobb minőségét hozza magával.

Borsodi_Open_Air

A Borsodi kiemelt figyelmet fordít a minőségre és olyan megoldásokat kínál a fogyasztók számára, amelyek ennek az elköteleződések a jegyében születnek meg. Az ’open air’ technológia a fogyasztási élmény minőségének egy új szintjét teremti meg a dobozos csomagolások esetében, amely először a magyar piacon érhető el.

A Borsodi Sörgyár elkötelezett a fogyasztói igények feltérképezése és az újabb és újabb innovációs utak, eszközök felkutatásában. Ennek jegyében a Borsodi idén megújítja dobozos kiszerelését, és az „open air” technológia előnyeinek biztosításával a sörözés élményének megújulását hozza a magyar piacra.

A folyékony termékek csomagolásán alkalmazott két lyuk trükkje már régóta népszerű a háztartásokban, a fröcskölés és az akadozó kifolyás megelőzősének érdekében. A Borsodi legújabb dobozos csomagolásának tetején található két lyuk szintúgy hozzájárul a sör akadálytalan kifolyásához, így egy új fogyasztási élményt hoz magával.

A hazai sörpiac egyik meghatározó képviselőjeként a Borsodi célja a fogyasztói igények kielégítése és az innovációs platformon való aktív jelenlét. Az új termékek bevezetése után a Borsodi most egy másik platformon közelíti meg a fogyasztókat, amelynek jegyében a fogyasztási élmény megújítására helyezi a hangsúlyt. Az ’open air’ technológia dobozos csomagoláson való alkalmazása egy új fogyasztási élményt teremt – a folyadék akadálytalan kiöntését és még szénsavasabb eredményt hoz magával.

Kapcsolódó cikkeink