Nyíregyházán megnyílt a hatodik átalakított METRO áruház

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 12. 03. 00:00

A következő években az összes METRO áruház át(sz)épül.

A METRO novemberben nyitotta meg felújított és átalakított nyíregyházi áruházát a vásárlók előtt. A legfontosabb és leginkább szembeötlő változás a kibővített választék és a megnövelt eladótér. Az élelmiszerek terén a legnagyobb változások a zöldség-gyümölcs, a hús, csemege és a borosztályon találhatók. Az új áruházak kibővített hazai és nemzetközi minőségi borválasztékot vonultatnak fel. A nyíregyházi áruházban most nyílt friss halosztállyal együtt már 9 METRO áruházban kapható édesvízi és tengeri halkülönlegességek egyedülálló választéka.


Az iparcikkek területén a legnagyobb területi és választékbeli növekedés a háztartási, irodaszer és szórakoztató elektronikai osztályokon látható.  A háztartási osztály leginkább a jelentősen kibővített professzionális üvegáru, bár-felszerelés, asztali eszköz és konyhai kellékek bemutatása terén fejlődött.


A kibővített irodaszer osztály irodai gépek, papír-írószerek, csomagoló anyagok, és pénzkezelő eszközök teljes szortimentjét kínálja a professzionális vevőknek.


A szórakoztató elektronikai osztály a legújabb LCD és plazma televíziók látványos bemutatásával alakult át.


A megnyitó ünnepség egyik fő attrakciója az a jótékonysági borárverés volt, amelyen hazai borkülönlegességek találtak gazdára a meghívott több száz vendég között. Az árverés bevételét a METRO Cash & Carry a nyíregyházi Beteg Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi tagjának Dr. Major Györgynek, a Gyermek Intenzív osztály vezetőjének adta át. Az alapítvány a Nyíregyházi Kórház gyermekosztályát segíti.


 

Kapcsolódó cikkeink