Nyereményakcióval ösztönzik a helyben vásárlást Fertődön

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 04. 12:10

Nyereményakcióval buzdítja Fertőd önkormányzata és negyvennél több helyi vállalkozó a környékbeli lakókat arra, hogy helyben vásároljanak.

A december 22-ig tartó akció lényege, hogy a résztvevő vállalkozásoknál vásárlók 3000 forintonként pecsétet kapnak egy gyűjtőfüzetbe. Az akció zárónapján sorsolják ki az összesen 1,2 millió forintot érő nyereményeket, amelyek között van LCD-televízió, játékkonzol, számítógép, illetve 50 és 100 ezer forint értékű vásárlási utalvány is.

Az egyik helyi vendéglős azt ajánlotta fel, hogy három hónapig ingyen eheti menűjüket a kisorsolt nyertes, míg egy autószerelő teljes olajcserét tűzött ki díjként – olvasható az akció internetes ismertetőjében.

Patonai Tamás önkormányzati képviselő, a turisztikai bizottság elnöke elmondta: a fél éven keresztül szervezett akció eredményességének nem az lesz az igazi fokmérője, hogy mennyivel ugrik meg a helyi üzletek forgalma ebben az időszakban. Sokkal inkább az, hogy hány fertődi és környékbeli ember figyelmét sikerül ráirányítani arra: a kisvárosban számtalan olyan szolgáltatás érhető el jó színvonalon és megfizethető áron, amelyekért ma gyakran Sopronba vagy Kapuvárra utaznak a helyiek – tette hozzá. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink