Nyári megújulás: több üzletben is új külsővel és szortimenttel várja a dm a vásárlókat

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 17. 11:30

Országszerte a dm drogérialánc több üzlete is megújult a nyár első hónapjaiban, a vásárlókat nyitási akciókkal, meglepetésekkel várják az üzletekben. A dm Magyarországon jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcain több mint 13.000 terméket kínál a szépségápolás és az egészségmegőrzés területén. Az üzletterek átalakításának köszönhetően a dm a vásárlók igényeire reagálva még bővebb szortimentet tud kínálni vásárlóinak.

szegedi bolt nyitása

a dm szegedi üzlete

Június 18-tól a szegedi Móra Bevásárló Központban található dm, június 19-étől pedig a dunakeszi Nádas utcai dm üzlet várja megújult üzlethelyiségben a vásárlókat. A dunakeszi üzlet jóval tágasabb lett, így vásárlóink még kényelmesebben tölthetik meg kosaraikat. Az üzlet választéka is bővült, a polcokon elektromos férfi borotvák, kozmetikai táskák és teák széles választéka érhető el, de a gyerekek születésnapi partijához is találhatnak már kellékeket a vásárlók.

Július 3-án a pécsi és a pápai üzletek újranyitásának örülhettek a dm vásárlói.A pécsi Árkádban a nyitás napján szerencsekerék játékkal kedveskedett a dm a vásárlóknak, akik az ajándékok mellett extra active beauty pontokat gyűjthettek és akár nyugtavégi kedvezményt is pörgethettek. Pápán az eladótér 50 m2-rel növekedett, az üzlet új elemekkel bővült: új termékek kerültek a bolt polcaira; fehérnemű, natúrkozmetikai termékek, parfüm, dekorkozmetikai termékek, mint a Rimmel és a Bourjois, de szélesedett a babafelszerelések és a bébiételek választéka is. Az üzletben azonnali fotónyomtatásra is van már lehetőség.

A Bécsi úti Stop-shop-ban található dm üzlet elköltözött, július 7-től a régi üzlettől 10 méterre várja a vásárlókat a drogéria új üzlete. A nyitási akció mellett meglepetéssel is készült a dm: Saubär maci volt a bolt vendége. Az üzlet kibővült választékkal várja vásárlóit, így már izzó, porzsák, kozmetikai táska és fürdőszoba felszerelés is elérhető ebben a dm üzletben is.

Július 10-étől a Récsi Centerben is megújult külsővel várja a vásárlókat a dm üzlete, melyben új parfümszekrény kapott helyett ,de megújult a dekor állvány és a babaápolás területe is. A bolt különlegessége, hogy nincs álmennyezete, így a speciális lámpáknak köszönhetően este is fényárban úszik.

Július 23-án nyit újra az egri Agria Park üzlete, a vásárlókat ez alkalommal is a drogériától megszokott minőség és különleges nyitási akciók várják.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a termékkínálat kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele. A dm vásárlói már a tisztítószerek között is megtalálhatják a környezetbarát alternatívákat, így akár a mosódió, a mosószóda, vagy egyéb környezetbarát tisztítószerek használatával környezetkímélő megoldásokat használhatnak otthonaikban

Kapcsolódó cikkeink