Nyár, tequila, Paloma
A nyár meghódítja a tequilát, a tequila meghódítja a nyarat: a korábban jellemzően shortként és rövid koktélban fogyasztott népszerű italfajtát – a ma trendjeinek megfelelően – egyre többen isszák long drinkben. De ki csodálkozik ezen a konyakos koktélok és a jégre öntött champagne-ok korában! Pedig a tequila is azon kevés italok közé tartozik, amely szigorú feltételekhez kötve, csak egy bizonyos területről származhat, és kizárólag a kék agavéból lehet előállítani. A növények 8-12 év alatt érik el a megfelelő minőséget ahhoz, hogy le lehessen őket szüretelni.
Nos, ehhez a különleges italhoz fejlesztették ki – kimondottan a mexikói Guadalajarában működő Destileria Sierra számára – a rózsaszín húsú grapefruittal készülő Paloma Lemonade-et. A látványos és egyedi ízvilágú Paloma Margarita koktél keverése egyszerű: töltsük fel a poharat jéggel, majd öntsünk rá 4 cl Sierra Tequilát, húzzuk fel Paloma Pink Grapefruit Lemonade-del és díszítsük egy szelet lime-mal.
A Sierra Tequilát és a Paloma Pink Grapefruit Lemonade-et a Heinemann Testvérek Kft. forgalmazza. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >A nyári szabadságolások után nő a felmondások száma a cégeknél
A nyári szabadságolások lecsengésével sok cégvezető szembesül azzal az évről…
Tovább olvasom >Gourmet kaland útközben is: megújult az OMV VIVA nyári gasztrokínálata
A nyár nemcsak a szabadságról és a napsütésről szól, hanem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >14 év alattiak kizárva: új szabályok a budapesti gyógyfürdőkben
Újabb korlátozás lép életbe a fővárosi fürdőkben: a Rudas és…
Tovább olvasom >Így mulat egy kínai úr! – A nap videója
Ha létezik a tenger gyümölcseinek szánt paradicsom, akkor ezek az…
Tovább olvasom >