Növényi tészta: nyersen és sütve egyaránt finom
Új, növényi alapú süteménytésztát vezetett be a Charlie’s Fine Food. A termék különlegessége, hogy megsütve, vagy nyersen egyaránt ehető.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/08/plant-powered-cookie-dough-%E2%80%93-mood-8-1-300x167.jpg)
Kanalazd ki a dobozból, vagy süsd meg!
A két ízben kapható vegánbarát tésztával a cég lehetőséget akar adni a fogyasztóknak, hogy maguk süssenek otthonukban.
Inside FMCG
Kapcsolódó cikkeink
Hiányzik valami?
A NÉGYOSZ Konferencia a fenntarthatóbb hazai élelmezési rendszerek kialakítása címmel…
Tovább olvasom >Növényi alapú márkát vezet be a piacra a világ legnagyobb tejtermékgyártója
„Enjoy!” néven indított új növényi alapú márkát a Lactalis. A franciaországi…
Tovább olvasom >Tovább drágítja a narancslevet a gyenge brazil termés
A világ legnagyobb narancslétermelőjének számító Brazília friss előrejelzése szerint mintegy…
Tovább olvasom >További cikkeink
VOSZ Barométer – 2024. II. negyedév: kötelező optimizmus vagy valódi növekedés?
Az inflációs érzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben…
Tovább olvasom >Fidelity: Három téma, ami Q3-ban alakítja a befektetéseket
Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági…
Tovább olvasom >Új termékigazgatót nevezett ki az Auchan
Július 1-től Varga László látja el az Auchan Magyarország termékigazgatói…
Tovább olvasom >