Növényi tészta: nyersen és sütve egyaránt finom
Új, növényi alapú süteménytésztát vezetett be a Charlie’s Fine Food. A termék különlegessége, hogy megsütve, vagy nyersen egyaránt ehető.

Kanalazd ki a dobozból, vagy süsd meg!
A két ízben kapható vegánbarát tésztával a cég lehetőséget akar adni a fogyasztóknak, hogy maguk süssenek otthonukban.
Inside FMCG
Kapcsolódó cikkeink
A britek kezdenek elfordulni a veganizmustól
Az Egyesült Királyságban egyre többen hagyjanak fel a vegán életmóddal,…
Tovább olvasom >Önmelegítő, növényi alapú ételdoboz nyert innovációs díjat
Az ausztrál Royal Melbourne Institute of Technology és a holland…
Tovább olvasom >A növényi alapú innovációkra ösztönzőleg hat a fermentáció, a regionális ízek és az árparitás
Bár a növényi alapú ágazat eddig is jelentős sikereket ért…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Átadták a Joint Venture Szövetség vállalati díjait
A közel 40 éves múltra visszatekintő Joint Venture Szövetség (JVSZ)…
Tovább olvasom >Jön a kereskedelmi haszon mérséklése? A kereskedőket és az áruházláncokat is kritizálta Orbán Viktor évértékelőjében
Egyes alapvető élelmiszerek árát a kereskedők és az áruházláncok jelentősen…
Tovább olvasom >Zöldség, gyümölcs, tejtermék áfa-visszatérítés a nyugdíjasoknak: működni fog?
A miniszterelnök a szombati évértékelő beszédében bejelentette, hogy az év…
Tovább olvasom >